Ezek a karcsúsító fazonú nadrágok a tavaszi szezon legcsinosabb darabjai. Nem csak most, nyáron is hasznukat veszed!

hirdetés

Tavaszi karcsúsító nadrágok árakkal, lelőhelyekkel

Az idei tavaszi divat rendkívül bőkezű, ha a fazonokat vesszük alapul. Már a tavalyi évben is nagyot mentek a széles szárú darabok, ám 2023-ban abszolút lekörözték a feszülős, szűken szabott verziókat. Az A vonalban szélesedő, netán egyenes vonalvezetésű nadrágok kifejezetten előnyösen formálják az alakot, na persze, a megfelelő kombinációban.

A tavaszi-nyári öltözködés terén egyébként is kapóra jön, ha nem olvad ránk a nadrág, éppen ezért a lenge, légies változatok szerepelnek a népszerűségi lista élén. Az efféle fazonok nem csupán hihetetlenül kényelmesek, kifejezetten sikkesek és csinosak is, akár elegáns, akár sportos, lezser összeállítás részeként megállják a helyüket.

Élénk, változatos színekben és mintákban nincs hiány, ezek a tónusok abszolút meghozzák a tavaszi-nyári hangulatot. Szétnéztünk az üzletek kínálatában és kiválogattunk több különböző fazonú, karcsúsító és alaknyújtó darabot. Árakkal és lelőhelyekkel mutatjuk őket!

 

Nem csupán a nadrág szárszabása az, ami sokat nyom a latban. A derékvonal magassága szintén befolyásolja, hogy a fazon kialakítása karcsúsító hatással bír-e vagy sem. Érdemes magasabb derekú kreációk közül válogatni, melyek hosszabbnak láttatják a lábakat, ezáltal szépen nyújtják az alakot.

A húzott derekú, lefelé szélesedő nadrágok abszolút fókuszba helyezik a karcsú vonalakat, az arányok helyrebillentésével optikailag homokóraalakot kreálnak. Remekül mutatnak magas sarkú cipővel, de szandállal, mokaszinnel vagy akár szimpla edzőcipővel is bátran kombinálhatod őket.

A bővebben szabott nadrágokat célszerű szűkebb blúzokkal, ingekkel párosítani annak érdekében, hogy ne szélesítsék az alakot. Persze az oversize felső sem tilos, ám ebben az esetben érdemes látványosan szűkíteni a derékvonalat, övvel, kendővel felhívni a figyelmet a törzs legkarcsúbb területére.

A legtöbb kényelmes, laza szabású és karcsúsító nadrágot nem csak a tavaszi, a nyári szezonban is ki tudod használni. Légies anyaguknak és könnyedségüknek köszönhetően roppant praktikusak, akkor is biztosítják majd a nőies, sikkes megjelenést, amikor beköszönt a hőség.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés