Csinos vonalvezetésű és menő tavaszi nadrágok teszik izgalmassá az üzletek friss kínálatát, ezek a divatos fazonok könnyedén kombinálhatóak a szezonban. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legnépszerűbb darabokat.

hirdetés

Divatos tavaszi nadrágok árakkal, lelőhelyekkel

Az idei évben is a farmernadrágoké a főszerep a tavaszi divatban, azonban a menő széles szárú farmerek mellett az elegáns darabok, illetve a zsebes verziók sem szorulnak ki teljes mértékben a reflektorfényből. A változatosabb öltözködést igencsak megkönnyítik a vászon- és szövetnadrágok, melyek különleges fazonkialakításukkal színesíthetik a ruhatárat. Kora tavasszal a hetvenes évek stílusát felelevenítő kordbársony kreációk is szóba jöhetnek, de a népszerű twillanyagú pantallók éppúgy felbukkannak a kínálatban. Ha nincs kedved minden nap farmert viselni, ezek a változatos megoldások új alternatívát jelenthetnek.

Most, hogy itt a jó idő, a legtöbben már kísérleteznek a lengébb, lazább viseletekkel, amelyeknek fontos részét képezik a csinos, könnyed anyagú és színes nadrágok is. Az A vonalú fazonok abszolút dominálnak a repertoárban, ám a szivarnadrágok, a bő szárú darabok és a zsebes, lezser cargoverziók éppúgy trendinek számítanak idén.

A galériában összegyűjtöttük a legnépszerűbb tavaszi fazonokat, árakkal és lelőhelyekkel mutatjuk őket.

 

Habár tény, hogy a farmernadrágok szinte megkerülhetetlenek a mindennapi öltözködés során, azért az elegáns, nőies és lezseren vagány daraboknak is érdemes esélyt adni a tavaszi szettekben. Bár egy klasszikus farmer is lehet elegáns, ám lássuk be, a finom anyagú, könnyed átmeneti nadrágoknál nincs sikkesebb a szezonban.

A francia nők kedvence, az elegáns A vonalú nadrág például nagyon népszerű idén. Blézerekkel, sikkes blúzokkal vagy hűvösebb napokon kardigánokkal, kötött pulóverekkel egyaránt remekül mutat. Az ultra széles szárú nadrágokkal szintén nem lehet hibázni, csak arra kell figyelni, hogy a derékvonal hangsúlyos maradjon a tavaszi szettben, másképp könnyedén lerombolják a nőies sziluettet.

A testhezálló fazonokat sem kell teljes mértékben száműzni, ahogy a zsebes nadrágok szintén fontos részét képezik az aktuális kínálatnak. A klasszikus bézs, szürke, fehér és fekete nadrágok mellett jöhetnek a tavaszi árnyalatok, amelyek látványosan feldobják a hétköznapi megjelenést és egy kis pezsgést, vibrálást visznek a snassz összeállításokba. Noha alapvetően a púderszíneké a főszerep 2024-ben, azért az élénkebb tónusokat sem kell háttérbe szorítani.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés