A jó idővel együtt visszatérnek a nőies, karcsúsító egészruhák, melyek, mint mindig, most is vidám színekben pompáznak. A divat igazán változatos, ezért sokféle stílus találkozik egymással. A legtöbb darab könnyedén kombinálható, hűvös időben blézerrel, kardigánnal, és átmeneti kabáttal éppúgy összeboronálható. Kiválogattunk néhány nőies, csinos fazont a kínálatból, melyek feldobják a megjelenést.

hirdetés

A tavaszi-nyári szezont minden évben a nőies egészruhák uralják. Ilyenkor az üzleteket is ellepik a sikkes fazonok, melyekért nem véletlenül rajonganak a nők. Amellett, hogy roppant csinossá, nőiessé teszik az öltözéket, könnyű alternatívának számítanak, hiszen egy szempillantás alatt meg van velük oldva a reggeli ruhaválasztás. Nem szükséges sokáig a szekrény előtt gondolkodni, egy letisztult vagy izgalmas táskával, esetleg ballonkabáttal megbolondítva, már kész is a tökéletes tavaszi szett.

A stílusmixeknek köszönhetően már nem csak a magassarkúk vagy az elegánsabb lapos cipők jöhetnek szóba, kipróbálhatod a kedvenc darabod vagány derby cipővel, esetleg sportcipővel kombinálva. A legtöbb fazon számára a kabát sem jelent problémát, ezért a csinos egészruhák szinte az teljes szezonban viselhetők.

Karcsúsító egészruhák tavaszra: színekből és mintákból nincs hiány

A karcsúsító fazonok nem csak pluszkilók esetén jöhetnek szóba, illetve akkor, ha van egy kis pocak, amit szívesen leplezne az ember. Az utóbbi időben főként az alakot elrejtő, zsákszerű szabások voltak jelen. Ezek roppant praktikusak, ám lenge szabásukból adódóan nem túl alakbarát kreációk. Sokszor szélesítik a sziluettet, tömbszerűvé teszik a törzset, vagy összenyomják a test vonalát. Ezzel szemben a derekat kiemelő fazonkialakítások szépen hangsúlyozzák az alakot, és optikailag arányos homokóraalkatot formáznak.

 

A felhozatal igazán változatos, rengeteg izgalmas anyag, fazon találkozik egymással. Sok ingruha található a repertoárban, melyek sosem mennek ki a divatból, így mindig elő lehet őket kapni. A lengébb fazonokat most még bőrdzsekivel, lezser kabátkával viselheted. A könnyű ruhák jól mutatnak lapos talpú cipővel, a fazon lehet elegánsabb vagy sportosabb.

A romantika kedvelőinek sem okoz csalódást a tavaszi szezon, mivel sok fodros, virágos darab gazdagítja a kínálatot. A  nőies szabások ebben az esetben különösen jól érvényesülnek. Az ilyen egészruhák igazán praktikusak, mivel akár nyáron is előkerülhetnek a szekrényből. Szinte minden fazon viselhető lazább stílusban. A színek sem maradhatnak ki a ruhatár frissítéséből, nagy sláger idén a zöld, a babakék és a rózsaszín, ezeket érdemes bevetni.

 

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés