A téli-tavaszi átmeneti időszakban az ingek viselése nélkülözhetetlen a sikkes, stílusos megjelenéshez. Sokoldalúan variálhatod a kedvenc darabjaidat, idén bármilyen stílusban és kombinációban nőiessé és változatossá teszik az öltözködést.

hirdetés

Ingek viselése stílusosan, sikkesen

A téli és a tavaszi szezon közötti átmenet óriási kihívás az öltözködés szempontjából, ugyanis a hűvös és a meleg napok váltakozva követik egymást. A szetteket egyáltalán nem egyszerű a változékony hőmérséklethez igazítani, ráadásul mindezt úgy, hogy a stílusos megjelenés ne lássa kárát a szeszélyes időjárási körülményeknek.

A kötött pulóverek természetesen ilyenkor is abszolút bevethetők, ám a többségnek már teljes mértékben tele van a hócipője az őszi-téli szezonban viselt pulóverekkel. Ám a réteges öltözködés egyik kulcseleme egyébként is a divat kedvence lesz idén, ráadásul sokkal nőiesebb, elegánsabb és sikkesebb megjelenést kölcsönöz a mindennapokban.

A klasszikus ingek ízlésesen, változatosan variálhatók az átmeneti szezonban, bármilyen stílusban megállják a helyüket. 2024-ben az oversize és a testhezálló fazonokkal éppúgy érdemes trükközni, de a kilencvenes évekből megmaradt darabokat is előáshatod a szekrény mélyéről.

 

Az ingek ismételten a reflektorfénybe emelkednek az idei divatban, a téli-tavaszi átmeneti szettekben újult erővel brillíroznak. Hatalmas előnyük, hogy már önmagukban eleganciát és nőiességet kölcsönöznek a megjelenésnek, a legvagányabb szettekbe is belecsempésznek némi kifinomultságot.

Szuperül működnek a réteges szettekben, akár alsó, akár felső rétegként nagyon mutatósak. Garbók felett például ultrasikkes hatást keltenek, de a kötött mellénykék alatt szintén érdemes bevetni őket. Az oversize verziókkal még könnyebb a tavaszi időszakban mesterkedni, ugyanis még a stílusos egészruhák felett is viselheted őket.

Nem csak a klasszikus csíkos és fehér ingek tarolnak az idei divat színterén. A trendek a farmeringeket éppúgy a népszerűségi lista élére emelték. A farmer farmerral kombinációnál nem lesz stílusosabb az átmeneti szezonban. Még az sem gond, ha az ing és a nadrág árnyalata eltér egymástól, 2024-ben az apró részletekről az összképre terelődik a hangsúly.

Kiemelt kép: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés