A Victoria’s Secret szőke, bájos arcú angyala sosem volt szégyenlős, rendszeresen mutatkozik falatnyi bikiniben, vagy meztelenül. A 32 éves Candice Swanepoel két gyermek után is bomba formában van, most épp a nyári stranddivatot reklámozza a francia női magazin, a Madame Figaro képein.

hirdetés

Candice Swanepoel évek óta a Victoria’s Secret egyik legnépszerűbb angyala. A gyermekáldás után szinte rekordgyorsasággal tért vissza a kifutóra, a sok edzésnek köszönhetően hamar bombaformába lendült. Manapság is gyakran szerepel a fehérneműcég divatfotóin, és a magazinok is szívesen szerepeltetik.

A 32 éves Candice főként fehérneműs, bikinis fotózást vállal, ezért a finom villantás nem számít tőle kirívónak. A kétgyermekes édesanya hibátlan alakkal rendelkezik, nincs mit takargatnia. A manöken cseppet sem szégyenlős, az érzékien tálalt meztelenkedést simán bevállalja.

Saját elmondása szerint, mindig is közel érezte magához a természetet és a tengerpartot, a várandósságai alatt pedig Brazíliában élt. A hétköznapokon is rengeteget tartózkodott a szabadban.

Pár éve létrehozta a fürdőruhamárkáját, amely a Tropic of C nevet viseli. A merész, divatos darabokat a saját Instagram oldalán szokta reklámozni a modell, amelyekből bárki inspirációt gyűjthet nyárra. Candice márkája nagyon népszerű, hiszen csupa szexis, nőies fürdőruha és bikini található a kínálatában, amelyek vibráló árnyalatokban pompáznak.

Candice Swanepoel dögös képeken mutatja be a stranddivatot

A gyönyörű manöken most a francia Madame Figaro képein pózol, a legszexisebb vízparti darabokban. Mivel Candice imádja a tengerpartot, ezért igazán komfortosan érzi magát, szinte ragyog a fotókon.

 

Különleges fürdőruhákat visel: a háromszögfazonú bikinik mellett a nyári divat nagy kedvencei, a magasított derekú alsók, és topszerű felsőrészek egyaránt megjelennek. A tankini fürdőruhák most nem kapnak akkora figyelmet a divatban, pedig szép számmal jelen van a kínálatban, a trükkösen kivágott egyrészesek táborával együtt. A rövidnadrágok és a laza, lenvászonból kreált ingek úgyszintén felbukkannak, ezek a darabok nem maradhatnak ki a strandszezonból.

David Roemer lenyűgöző fotókat készített a modellről a Bahamákon, amelyeken Candice élvezi a tengerpart szabadságát. Nem csak a fürdőruhadivat és a trendi strandszerelés, hanem a modell teste, a kristálytiszta víz csillogása, és a nyári életérzés is hangsúlyt kapott. Isabel Dupre válogatta ki a dögös fürdőruhákat a manöken számára.

A gyönyörű képsorozat igazán letisztult lett, megidézi a tengerpart háborítatlan nyugalmát, és a vakáció gondtalan délutánjait. Candice pozitív kisugárzása mindenkit ráhangol a nyárra.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képgaléria képei: Fashioneditorials.com

  • Megosztás: