A szeszélyes áprilisi időben még bőven elférnek a tavaszi kabátok, melyek nőies, retró, és vagány stílusban kaphatóak idén. A legmenőbb fazonok közül válogattunk, amelyek egyszerre praktikusak és divatosak.

hirdetés

A tavaszi kabátok és dzsekik roppant változatosak, így mindenki könnyedén megtalálhatja a stílusához leginkább passzoló kreációt. A nosztalgikus divatelemek továbbra is formálják a trendeket, így a nyolcvanas-kilencvenes évek ihlette sikerkreációkat még nem kell leselejteznünk. Nőies fazonvariációkból sincs hiány, a karcsúsított szabásvonalú darabok igazán csinossá teszik a megjelenést.

Divatos tavaszi kabátok és dzsekik, amelyek megkoronázzák az öltözéket

klasszikus ballonkabát idén sem maradhat ki a felhozatalból, hiszen örök darab, aminek évtizedek óta töretlen a népszerűsége. Sokoldalúságának köszönhetően edzőcipővel kombinálva is prímán muzsikál, de a nőiesebb egészruhákkal éppúgy megállja a helyét. A lazább bőrdzsekik szintén jó befektetésnek minősülnek, a minőségi kreációkat akár évekig hordhatod.

 

A tavaszi kabátok közül a vékony béléssel rendelkező széldzsekik lesznek a legjobb barátaink. Idén az olasz nők egyik kedvenc fazonja uralja a divatvilágot: a steppelt dzsekik nagy visszatérőnek számítanak. A modern köntösbe csomagolt darabok igazán izgalmassá teszik az összhatást.

Az egyszerű farmerdzsekik továbbra is divatosnak számítanak, és az ingkabát is megtalálható a palettán. A lezser darabok nagyszerű kiegészítései lehetnek a tavaszi szetteknek, hiszen könnyedén rétegezhetőek, és már önmagukban divatelemnek számítanak.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

 

  • Megosztás: