Bár a nyárnak hamarosan vége, azért ilyenkor is érdemes szétnézni a fürdőruhák között. Hiszen a leárazásokon még szuper darabokat lehet találni.

hirdetés

Nőies fürdőruhák molett alkatra

A fürdőruha-vásárlás általában nagy macerával jár, mivel legtöbbször rengeteg fazont és típust kell felpróbálni mire sikerül megtalálni a tökéleteset. Ha pedig ez tönkremegy, akkor a következő évben ismét kezdődhet az egész elölről. Arról nem is beszélve, hogy egyes darabok akár több tízezer forintba is kerülhetnek.

A plusz kilókkal rendelkező nőknek pedig még nehezebb, mivel nem minden üzletben találhatóak megfelelő méretek vagy fazonok. Szerencsére ez az utóbbi években javuló tendenciát mutat, és már egyre több márka gyárt kifejezetten alakformáló fürdőruhákat olyan hölgyeknek, akiken található egy kevés felesleg.

Éppen ezért érdemes szétnézni a nyár végi leárazásokon, hiszen ilyenkor igazán mutatós darabokat lehet kifogni rendkívül kedvező áron. A divat folyton változik, ám a klasszikus szabásvonalak mindig nőiesnek számítanak.

Most főként az alakformáló bikinikre helyeztük a hangsúlyt, amelyek még akkor is csodás alkatot csinálnak, ha épp van egy pár plusz kiló a viselőjükön. Még beszerezheted őket online és az üzletekben, de nem árt sietni, mert a nyári leárazásoknak hamarosan vége.

 

Nyitókép: Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés