Nem lehet nem észrevenni a szezon egyik szó szerint nagy visszatérőjét, ami a ’80-as évek trendkedvelőinek bizonyosan ismerős lehet. Ez nem más, mint a jó öreg széles, óriáscsatos öv, ami olyan derekat csinál, hogy magad is elámulsz rajta.

Dögös és vagány a széles öv

A trendet Bella Hadid és Emily Ratajkowski hozta vissza a divathetek alkalmával, azóta pedig az egész világ megőrül a régi-új kiegészítőért. Egy-egy feltűnő darabbal kitűnően lehet hangsúlyozni például az egyszínű szetteket, de egy csinos ruhával, vagy blézerrel és ceruzaszoknyával párosítva is jól mutat. A homokóra és körte testalkattal rendelkezőknek kifejezetten előnyös ez a trend, hiszen a derékra helyezi a hangsúlyt, ezzel optikailag karcsúsítva a megjelenést.

Az biztos, hogy irtó dögös és vagány kiegészítő, ami feltűnő és meghatározó része lehet egy-egy összeállításnak. Anyagát tekintve lehet bőr, lakkozott, sőt ruhaanyagú is. Mindegyik nagyon trendinek számít, és garantáltan fel fogja dobni a kinézetet.

Nagyon kedveltek a fonott darabok, ezeket viselheted sorttal, vagy szoknyával, de jól mutatnak világos ruhákkal és szalmakiegészítőkkel is.

Viszonylag egyszerű, de annál látványosabb ez a szett, amelyet a fekete széles öv még inkább megkoronáz. Mivel csillog, ezért nagyszerűen feldobja az egyszerűbb összeállításokat. Ebben az esetben más hangsúlyos kiegészítőt nem szükséges viselni.

A legegyszerűbb ruhát is képes izgalmassá tenni ez a bőrből készült darab, ezzel a tüll ruhával viszont szupernőies lesz a végeredmény. Bármilyen ruhával párosítható, csak a színekre figyelj.

A kánikularuhákhoz éppúgy passzol a bőröv, mint egy fonott darab. Az egyszínű fehér darabokhoz pedig válassz barna vagy bézs kiegészítőket.

A nyár egyik kedvenc viseletével, a farmerszoknyával is mutatós ez a pink öv, pedig igazán vibrálóvá teszi az egész megjelenést.

Nyitókép: Edward Berthelot /Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés