Idén az őszi szezon abszolút formabontó színek tekintetében, hiszen a megszokott barnán, a rezes-vöröses árnyalatokon és a bézsen túl, a színpalettát olyan árnyalatok is bővítik, amik egyébként nyáron lennének illetékesek. Az egyik ilyen a babakék is.

hirdetés

A babakék mindenkinek nyerő szín

Ennek a színnek a legnagyobb előnye, hogy szinte mindenkinek jól áll, nem csoda, hogy az idei Emmy-díjátadón is számos sztár tündökölt ilyen árnyalatú ruhában. Kétségtelenül feldobja az ember hangulatát, és persze a ruhatárát is egy-egy ilyen kulcsdarab.

Igaz, nem kell ennek fejében az egész gardróbot lecserélni, már egy sállal vagy táskával is feldobhatod, modernné teheted a szettedet, egyszerűen. Persze nagyon jó beburkolózni egy pulcsiba, kabátba is, így ha ruhát vásárolsz, ezt az opciót is figyelembe veheted.

Nagyon jól kombinálható más színekkel, a nude árnyalatokkal, fehérrel, feketével és pirossal pedig különösen jól mutat. Mivel visszafogott szín, nem csak a hétköznapokban hordhatod, munkahelyen is lehetsz elegáns és kifogástalan benne.

 

Kiemelt kép: Getty Images/Christian Vierig.

  • Megosztás:
hirdetés