A világos csizma idén reneszánszát éli, ezért sorra bukkannak fel az üzletekben a fehér vagy bézs lábbelik. Bár elsőre nem tűnik praktikus téli darabnak, a szárazabb napokon nagyszerűen fel tudja dobni a legunalmasabb összeállítást is.

hirdetés

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy semmi újdonságról nincs szó. A fehér csizmák nagyon sikkesek voltak a hatvanas években, és a retró divatnak köszönhetően, ezt a közkedvelt fazont is leporolták a tervezők, majd új köntösbe csomagolták.

A világos csizma minden összeállítást megbolondít

A divatimádók szinte azonnal ráharaptak az újdonságra, és azóta már valóságos trenddé nőtte ki magát. A fast fashion üzletek is elkészítették a saját verziójukat ebből a nőies lábbeliből, sőt. Azóta már a csizmák mellett a bakancsok is megjelentek, így a vagányabb trendkövetők is megtalálhatják a stílusukhoz leginkább passzolót.

Tény, hogy latyakos, sáros időben, nem a legelőnyösebb választás egy ilyen lábbeli, ám a szárazabb napokon nagyszerű stílusfűszerként működik. Az egyszerű, világos csizma minden színhez jól megy, és csak a képzelet szabhat határt a variálásának.

A hatvanas éveket idéző fazon nagyszerűen mutat ruhával, és bátran kombinálhatod az idei szezon egyik legmenőbb darabjával, az ingkabáttal.

A csinos bokacsizmákat sem érdemes kihagyni a repertoárból, hiszen nadrággal és szoknyával egyaránt jól mutatnak. Monokróm összeállításban is viselheted őket, így nagyon letisztult lesz az egész megjelenés.

A vagány chunky boots az egyik legnagyobb trend ősszel. Ha kedveled a merész csizmákat, akkor válassz ebből is világos árnyalatút.

A bakancsok is kirobbanthatalanok a sikkes lábbelik listájáról, így idén úgyszintén ott a helyük a legnagyobb trendek között. A szokásos feketén kívül, most ebből is világosabb árnyalatot viselj, ha kicsit megbolondítanád az öltözéked.

A fehér helyett bézs lábbelit is választhatsz, garantáltan nem fogod megbánni! A visszafogott szín eleganciát és nőiességet kölcsönöz a viselőjének. Érdemes a rokonárnyalatokkal variálni, így igazán sikkes lesz az összhatás.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés