A fehér blúz klasszikus alapdarabnak számít, hiszen évszaktól, divattól függetlenül mindig jól kihasználható. Persze, a szabásában megmutatkozhatnak az épp aktuális divatjegyek, de a letisztult, egyszerű fazonverzióját is számtalan stílusban viselheted.

hirdetés

A fehér blúz praktikus és sokoldalú, mely rengetegféle arcát mutathatja az öltözékben. Szinte minden alkalomra felkapható, hiszen attól függően, hogy mivel viseled, elegáns, vagány, romantikus, bohém, vagy rusztikus lehet.

Elég csupán egy blézerrel összeboronálni, máris stílusosabbá varázsolja a szimpla farmeres szettet, és egyetlen feltűnő kiegészítő képes megváltoztatni a hangulatát. Ráadásul mindegy, milyen kint az idő, a fehér blúz ugyanis dekoratívan rétegezhető, a lengébb darabok pedig nagy melegben hűsítő, szellős hatást keltenek.

Sokoldalú alapdarab a fehér blúz: így használd ki maximálisan

Nehéz olyan ruhadarabot vagy kiegészítőt mondani, amihez ne passzolna a fehér blúz. Kedvedre lavírozhatsz vele a különféle stílusok között, sőt balanszként is használhatod a színes-mintás öltözékekben. Minden szín jól mutat mellette, ezért képtelenség hibázni vele.

 

Idén az áttetsző, csipkés, rusztikus blúzok éppúgy divatosak, mint a letisztult, oversize fazonok, ám a csúcstrendnek köszönhetően, az ujjakra nagyobb hangsúly kerül, mint korábban. A viktoriánus, a puffos és a ballonszerű ujjak korszakát éljük, melyek izgalmasabbá teszik a semleges fehér felsőket.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés