Ezek az egyperces stílustippek különösen akkor jönnek jól, ha kifogytál az ötletekből, de mégis tele a szekrényed. Néha a legegyszerűbb ruhákból lehet a legütősebb szetteket összerakni. Így dobd fel az öltözéked, ha változatosságra vágysz!

Minden nő szeret csinosan és izgalmasan öltözködni, de olykor nehéz lépést tartani a megbolondult nyári időjárással, vagy éppen a divattrendekkel. Amikor egy nap leforgása alatt melegből hidegre, majd pont az ellenkezőjére fordul át az időjárás, az öltözködést illetően könnyű elveszíteni a motivációt.

Egyszerű ruhák változatosan

Pedig lehet, hogy minden adva van a szekrényedben ahhoz, hogy ütős szetteket varázsolj magadnak egy nőies selyeming, vagány farmerdzseki, vagy színes kendő segítségével, csak még nem állt össze benned a kép, hogyan is kombinálhatnád ezeket a nagyszerű darabokat.

Az alábbi videó olyan egyperces stílustippeket ad, melyeknek nagy hasznát veheted akkor, ha kitör rajtad a nincs egy rongyom, amit felvegyek érzés, és nem mellesleg, új szintre emelhetik a megjelenésedet. A kiegészítők variálásáról se feledkezz meg!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés