A farmerszoknya rendkívül változatosan viselhető és variálható a mindennapok során, jóformán bármilyen stílusban megállja a helyét. Mutatunk néhány inspirálóan sikkes alternatívát.

hirdetés

Farmerszoknya viselése stílusosan, változatosan

A menő midi fazonú, illetve maxi fazonú farmerszoknyák tulajdonképpen soha nem mennek ki a divatból. Időtlen klasszikusok, amelyek nem csupán stílusossá varázsolják a szimpla, mindennapi megjelenést, de kifejezetten praktikusak is. Bár a szoknyák alapvetően nem mindig kényelmes viseletek, a hosszabb farmeranyagú darabokkal nem lehet mellényúlni. Abszolút komfortosak, kellően vastag az anyaguk és sportosabb kiegészítőkkel is összeboronálhatod őket, a kényelem nem fog a stílusos megjelenés rovására menni.

Ha valami csinos darab után kutakodsz az üzletekben, ezeket a szoknyatípusokat is érdemes számításba venni. A vásárláskor ugyanazokat a szempontokat kell figyelembe venned, mint amikor farmernadrágot keresel. A zsebek, a szoknya hossza, a derékmagasság és a szín is nagyon sokat nyom a latban. Ha hosszú távra tervezel vele, akkor alaposan vizsgáld meg az anyagát, inkább egy drágább, de minőségi, eredeti farmerszoknyát válassz, mert a vékonyabb farmervászon hamarabb elveszíti formáját.

A videóban több különböző alternatívát láthatsz, amelyek bizonyítják, hogy a farmerszoknya tényleg változatosan viselhető a mindennapok során. A stílusod lehet sportos, vagány, nőies vagy elegáns, a kiegészítőkkel könnyedén trükközhetsz, hogy az összhatás a személyes ízlésedet tükrözze.

 

A farmerszoknya már önmagában egy erős stílusmix. A farmerek általában lezserek és sportosak, miközben a szoknyák a nőiességet képviselik. Nem sok olyan ruhadarab van, ami már egymaga létrehoz egy izgalmas stíluskombinációt, ám a menő farmerszoknyák ebben abszolút az élen járnak.

Akár csizmával, akár sportcipővel viselheted őket, de ha elegánsabb összképre vágysz, érdemes magassarkúval társítanod a divatos darabot. A szett stílusa egyértelműen a kiegészítőkön, valamint a mellé társított ruhadarabokon múlik. Könnyedén varázsolhatsz a farmerszoknyából nőies viseletet, de egy lazább napon pulcsival és edzőcsukával éppúgy remekül mutat.

Hűvösebb napokon célszerű harisnyával kombinálni, illetve fontos, hogy a csizma szára mindenképpen a szoknya alja felett végződjön. Ebben az esetben a midi fazon egyáltalán nem rombolja le a nőies sziluettet, nem szélesíti az alakot.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés