A farmer örökzöld, időtálló darab, ami valószínűleg sohasem fog kikopni a divatból. Ám nem csak nadrág formájában bukkanhat fel a szettekben, különösen ősszel, amikor igazán jól variálható ez a mindenhez passzoló anyag. Nézd csak, hogy viselik az utcán divatimádók!

hirdetés

A farmer minden szezonban előkerül, szinte gondolkodni sem kell rajta, mi mindennel boronálhatja össze az ember lánya. Ám a farmernadrágon túl is léteznek divatos darabok, melyekkel sportosan laza, vagány, vagy akár nőies összhangot lehet teremteni az öltözékben.

Idén az sem számít elvetemült divathúzásnak, ha valaki tetőtől talpig ebbe az anyagba burkolózik, vagy a kiegészítőkkel építi be a farmert a megjelenésébe. A farmeröv és –táska most egyáltalán nem a hippi stílust erősíti, sőt, még a retró overallok is bekerülhetnek a nőies szettekbe.

A farmer farmerral most nem számít divatbűnnek

Bár a farmerdzseki szezonja lassan lejár, érdemes szemet vetni a bélelt darabokra, melyek remekül beleillenek a nyolcvanas-kilencvenes évek stílushangulatába. A hosszú szoknya és ruha szintén szóba jöhet, ha ez az anyag uralkodik az öltözékben, ráadásul ezek a kreációk könnyedén barátságot kötnek a szintén divatos bőrhatású darabokkal.

Ha túl unalmasnak találod a bőrkabát-farmernadrág kombinációját, az utóbbit helyettesítheted midi- vagy maxiszoknyával, esetleg overallal. A farmering ugyanúgy beilleszthető az őszi megjelenésbe, hűvösebb napokon még szűk garbót is felkaphatsz alá. Ezekből az izgalmas összeállításokból bátran inspirációt meríthetsz!

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés