A nőies farmerruha végre előkerülhet a szekrény mélyéről, hiszen hidegebbre fordult az idő. Bár vannak nyitott fazonok, amelyek ideálisak a melegebb évszakokban, maga az anyag nagyon vastag, ezért kora ősszel praktikusabb viselet, mint a nyári kánikulában.  Az új szezon elhozza a legmenőbb fazonokat, amelyeket kedved szerint variálhatsz!

hirdetés

A farmerruha megítélése az utóbbi időben alaposan megváltozott. Korábban csak a sportos, vagány összeállításokban volt helye, ám a nőies szabásvonalú, fodrokkal, masnikkal kiegészített verziók akár körömcipővel vagy nőies kabátkával is variálhatóak. Az egyszerűbb fazonok jól mutatnak az elegánsabb kiegészítőkkel, így akár egy ingruhát is viselhetsz ballonkabáttal.

Az eltérő stílusok könnyen keverhetőek. Vannak hosszabb ruhák, amelyeket kombinálhatsz kabáttal és csizmával, biztosan nem fogsz bennük fázni. A szabásvonalak igazán változatosak, előfordulnak a kínálatban derekat kiemelő kreációk, ám az oversize stílus kedvelői is biztosan találnak kedvükre való ruhadarabot az üzletekben.

Sok stílusban megállja a helyét a farmerruha: ezek a legnőiesebb összeállítások

A farmerruha önmagában is elég látványos, elég csak egy övvel vagy mutatós csizmával kiegészítened. A nőiesebb egészruhákat most hatalmas gallérokkal és apróbb fodrokkal bolondítja meg a divat.

 

Az egyszerű szabásvonalakkal nem lehet hibázni, az ingfazon pedig egy olyan klasszikus, ami sosem válik idejétmúlttá. Mivel alapdarab, ezért bármilyen kiegészítővel kipróbálhatod. Jöhet a vastag talpú derby cipő vagy a nőiesebb loafer, illetve kendőkkel, napszemüvegekkel tovább fokozható a sikkes összhatás.

 

A hosszabb verziókkal is próbálkozhatsz, amiből szintén sokféle fazont találsz. A derekat kiemelő szabásvonal optikailag karcsúsítja az alkatot. Ha bővebb darab pihen a szekrényedben, akkor övvel bolondíthatod meg az összképet. A bézs árnyalatú kiegészítőktől ebben az esetben finoman elegánssá válik a megjelenés.

 

A farmer továbbra is jól mutat más farmeranyagból szabott kreációval, ezt a trükköt az egészruhák esetén szintén bevetheted. Jöhetnek az oversize dzsekik, amelyek vagányan mutatnak az alakot kiemelő ruhákkal. Játszadozhatsz a színekkel: sok színes kabát van a kínálatban, melyek prímán muzsikálnak a klasszikus, jól ismert kék tónusokkal.

 

A kedvenc, nyári farmerruhádtól sem kell feltétlenül elbúcsúznod, mivel a nyitott darabok legtöbbje jól rétegezhető, ezért pólóval vagy garbóval egyaránt házasíthatók. A vastagabb harisnyák is szóba jöhetnek, a könnyed félcipőket pedig a csizmák válthatják.

 

Szuper stílusmixekbe is bekerülhet a farmerruha, egy ilyen szerelés vegyíti a sportos és az elegáns elemeket. A farmerruha egyszerű szabásának köszönhetően pedig egyik darab sem üt el a másiktól. A sportcipő nagyon vagánnyá teszi a megjelenést.

 

Az ingruha akár felsőrészként is bekerülhet a szerelésbe! Ez az összeállítás igazán modern hatást kelt. A bőrhatású nadrágok továbbra is felkapottak, vagy helyettesítheted akár farmerral. Hűvösebb napokon kabáttal esetleg poncsóval dobhatod fel ezt a laza szerelést.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

Képek a cikkben: Jeremy Moeller, Christian Vierig, Kirstin Sinclair, Streetstyleshooters, Hanna Lassen / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés