Az elmúlt években a közkedvelt szűk szárú farmer kicsit háttérbe szorult, és a mamafazon vált a legsikkesebb viseletté. Sőt, olyan trendek is visszatértek, mint a baggy, vagy a trapéz. Ám ez nem jelenti azt, hogy búcsúznunk kellene a skinny nadrágtól, hiszen továbbra is divatosnak számít.

hirdetés

A farmertrendek folyamatosan változnak, és egymás után bukkannak fel újra a retró fazonok. Mind megpróbálta már letaszítani az évek óta töretlen népszerűségnek örvendő szűk szárú nadrágot a trónjáról, ám eddig még egyik sem járt sikerrel.

Az elmúlt években a mamafarmer kapott újult erőre, és lett a divatimádók kedvence. A skinny darabok persze nem merültek teljesen feledésbe, még mindig rengeteg stíluslehetőséggel kecsegtetnek, ám a népszerű irányzatok szempontjából nem mindegy, hogyan viseled őket idén.

A szűk szárú farmer még mindig hódít

Az őszi-téli szezonban ismét kiemelt figyelmet kap a szűk szárú fazon, kötött pulóverekkel pedig kifejezetten jól mutat. Bő szabásokkal kombinálva is szépen kirajzolja az alakot, így nem kelt slampos hatást, és optikailag sem szélesít, ha ügyesen variálod. Azok a darabok, amelyek elasztánt is tartalmaznak, még kényelmesek is. Ha biztosra akarsz menni skinny farmert illetően, akkor válassz magasabb derekú nadrágot, hiszen szépen formálja a sziluettet.

Bár az elmúlt évek alatt mindenki kitapasztalhatta már, hogy mivel a legelőnyösebb ez a retró fazon, inspirációkból sohasem elég, ezért megmutatjuk, mely kulcsdarabokkal a legsikkesebb.

A romantikus, csipkés blúzhoz nagyszerű választás lehet a szűk szárú farmer, természetesen kabáttal kiegészítve.

Még érdemes kihasználni az utolsó napokat, amikor felveheted a kedvenc motoros dzsekid, ezzel a fazonnal szintén jó barátságot ápol a skinny farmer.

A hidegebb idő beköszöntével ismételten előkerülnek majd a hosszabb szárú csizmák, amelyeket szintén az extra szűk farmerrel tudsz sikkesen viselni.

A kötött pulóvereket szinte mindenki imádja, ám bizonyos fazonok optikailag szélesíthetnek. Ezért érdemes szűk nadrággal kombinálni, így meglesz a megfelelő egyensúly.

A sikkes szövetkabátokat sem kell nélkülözni, idén egyaránt divatosak az oversize és a nőiesebb, szűkített fazonok. Túlméretezett kabát esetén kiemelten javasoljuk a szűkebb nadrágot. A hosszított, egyenes szabások nyújtják és slankítják az alakot, így a comb-csípő területe keskenyebbnek tűnik a test vonalát követő farmerban.

Amikor beköszönt az igazi zimankó, előkerülhetnek a műszőrme és a teddy kabátok. Ezek optikailag szélesíthetnek, és a test nagy részét is takarják, ezért érdemes szűk szárú farmerral kihangsúlyozni a lábakat.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés