Szinte nincs olyan retró trend, ami az elmúlt években ne tért volna vissza, de ha mégis, akkor most az is pótolva lesz. Bizonyossá vált ugyanis, amit eddig csak sejteni lehetett: a csípőnadrág hivatalosan is divatos ruhadarabnak számít.

hirdetés

A csípőnadrág nem a legelőnyösebb viselet

Már tavaly is feltűnt itt-ott egy-egy kifutón a csípőnadrág, de a két héttel ezelőtt megrendezett Gucci menswear divatbemutatón egyértelművé vált, mire is kell készülni az idei szezonban. Különösen, hogy a bemutatóra Bella Hadid csípőnadrágban érkezett, aminek köszönhetően már kitört az őrület. Látszik, hogy ő imádja a stílust, hiszen már előtte is lehetett többször látni őt ilyesmiben, ahogy Emily Ratajkowski-t is.

A szóban forgó nadrágfajta a 90-es évek végén és a 2000-res évek első felében volt a legdivatosabb. Tény, hogy abban az időben mindenki ilyen nadrágot viselt és igencsak cikinek számított, ha valaki ennél magasabb derekú gatyát húzott. Persze, hiszen a hírességek is imádták, Britney, Christina Aguilera, a Destiny’s Child lányok, Rihanna és Paris Hilton is szívesen mutogatta az alsó testrészét falatnyi crop toppal hangsúlyozva a látványt.

És bár rendkívül divatos volt, ugyanannyira kényelmetlen –főleg, ha sok volt az ebéd- és olykor még ízléstelennek is hatott, ha az ember épp nem figyelt a könnyen kikandikáló fehérneműre. Egy szó, mint száz, nem volt épp a legelőnyösebb trend, így sajnálattal vettük, hogy megint menő lesz. Igaz, a gyomorig felhúzott nadrágok éppúgy nem jók, de talán nagyobb értelme van egy ilyen fazonnak, márcsak alakformálás szempontjából is.

Főkép: Getty Images/Christian Vierig.

  • Megosztás:
hirdetés