Az elmúlt három év kifejezetten termékeny volt az alakromboló, és a szimplán ronda farmernadrágok tekintetében. Összegyűjtöttünk néhány olyan fazont, aminek láttán tényleg felszalad az ember szemöldöke.

Amióta a csapból is a nyolcvanas-kilencvenes évekből átvett trendek folynak, sokan olyan farmerszabásokkal is megbarátkoztak, melyeket korábban talán elképzelhetetlennek tartottak a ruhatárukban.

A mamafarmer, a gömbnadrág és a trapézfazon már szépen beépült a kedvencek közé, de olyan kreációk szintén szép számmal akadnak, melyektől méltán idegenkedik az ember.

Alakromboló és ronda farmernadrágok

Persze azok a farmerek, amiket a különc divatimádók kaptak fel, egészen más kategóriába tartoznak, mint amelyek az utcai trendekben is lecsapódtak és elterjedtek.

Előfordulnak közöttük egészen botrányos farmernadrágok, és olyanok is, melyeknek egy-egy viselhetőbb változata valóban a trendek élére került, de ennyire eltúlzott formában talán mégsem tekinthető a legstílusosabb darabnak.

 

Sok farmer amellett, hogy ronda, a tetejébe még alakromboló hatással bír: látványosan eltolja a testarányokat, csúfosan megrövidíti a lábakat, és optikailag széthúzza a csípőszélességet. 2017-ben és 2018-ban szinte ontotta magából az efféle kreációkat a divat, de sajnos még ma is előfordulnak a kínálatban. Mutatjuk, milyen fazonokat jobb messziről elkerülni!

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés