A kiálló has cseppet sem alkatfüggő, teltebb és vékonyabb nők esetében egyaránt előfordul. A testmozgás mellett az előnyös öltözködés is sokat számít, apró trükkökkel, megfelelő fazonpárosításokkal könnyedén el lehet fedni a felesleget, esetleg puffadás okozta pocakot. Nem kell kidobálni a szekrényben pihenő ruhadarabokat, csupán másként kell viselni őket, de a nyár végi bevásárlótúrán már érdemes lesz megfogadni ezeket a remek tanácsokat. Nőiesebbé válik a sziluett, ha így öltözöl!

hirdetés

Sok nő esetében a legkisebb felesleg is a hastájékon mutatkozik meg elsősorban, az almaalkatnál például jellemzően szélesebb a törzs, és ezen a területen feltűnőbben megmutatkoznak a pluszok. Gyakran a legkitartóbb edzés és hasazás mellett sem állandó a lapos, feszes hasfal, vízvisszatartás, puffadás következtében időszakosan is kidudorodhat ez a terület.

A nőies, sikkes öltözködés számos lehetőséget kínál, az előnyös fazonpárosításnak köszönhetően könnyedén arányosabbá válhat a sziluett, és laposabbnak tűnhet a has. Nem kell az egész ruhatárat lecserélni, a már meglévő fazonokkal éppúgy remekül lehet trükközni a csinos összhatás érdekében.

 

Az előnyös öltözködés nem holmi varázspálca, de trükkjeivel szépen elrejthető a kiálló has

Hasi felesleg esetén a legjobb megoldás egyértelműen a rendszeres torna, azonban vannak olyanok, akik alkati adottságaik miatt küszködnek a kiálló pocak problémájával. A puffadás ugyanígy okozhat kellemetlen pillanatokat a hétköznapok során, ezért nem árt, ha van néhány öltözködési trükk a tarsolyban, vész esetére.

Mell alatt húzott fazonok

Manapság rendkívül divatosak a mell alatt húzott, nőies sziluettet eredményező fazonok, melyek kifejezetten kényelmesek, emellett roppant csinossá formálják az alakot. Optikailag nyújtják a lábakat, valamint elterelik a figyelmet a hasi területetről, a jótékony anyagredőknek köszönhetően pedig nem kell egésznap behúzott hassal mászkálni. Az oversize fazonokat érdemes kerülni, hiszen a kiálló pocak eltartja a zsákszabású anyagot, amitől a derékvonal, a csípő és a mellek is egy tömbbé alakulnak, avagy eltűnik a nőies, csinos sziluett a ruha alatt.

 

Magas derekú nadrágok és szoknyák

A magas derekú nadrágok, szoknyák a keskeny derékvonalra helyezik a hangsúlyt, azonban a tapadós, feszülős fazonokkal nem árt vigyázni. Könnyedén kirajzolódhat a puffadt alhasi terület, így betűrt felsőrésszel kombinálva ezek a darabok pillanatok alatt előnytelenné válhatnak. Érdemes laza, könnyed verziót választani, amely nem feszül rá annyira a vonalakra, hogy kapásból a kiálló pocakra vonzzák a tekintetet.

 

A blúzokkal is lehet trükközni

Az is remek megoldás, ha a blúzokkal trükközik valaki. A kiálló pocakot szuperül el lehet takarni a csinos felsőrészekkel, csupán egyetlen apró trükkre van szükség. A póló ne feszüljön a felsőtesten, illetve csak az elejét ajánlott betűrni a nadrágba. Ennek köszönhetően a has laposabbnak tűnik majd.

 

A válltömés csodákra képes

A válltömés látványosan formálja a sziluettet, nőies, csinos alakot farag. Keskenyebbnek mutatja a derékvonalat és előnyösen vezeti a tekintetet a testen. Ennek köszönhetően a kiálló pocak sem lesz feltűnő, a megfelelő felsővel ez a trükk garantáltan beválik!

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Képek a cikkben: Jeremy Moeller/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés