Nőies, csinos ruhák, amiben az örömanya elegáns és stílusos lehet a nagy napon. Ezek a fazonok minden alkathoz tökéletesen passzolnak, elképesztően sikkesek és hozzák a várt ünnepi hangulatot.

hirdetés

Nőies ruhák, melyekben az örömanya elegáns lehet a nagy napon

Az esküvői készülődés leginkább a fiatal pár számára okoz nagy fejtörést, azonban a vendégeknek is alaposan át kell gondolnia, hogy mit viselnek majd a lagzi alkalmával. Persze egyértelmű, hogy a menyasszonyi ruha a legfontosabb, ám a násznép sem érkezhet akármiben, ez pedig a közeli rokonságra különösképp igaz.

Az örömanya értelemszerűen nem szeretné túlragyogni a menyasszonyt, azonban mégis rendkívül fontos, hogy sikkes, elegáns ruhát válasszon, amelyben nem mellesleg még jól is érzi magát. A kifinomult sikk nélkülözhetetlen eleme a megjelenésnek, ám ehhez nem kell túlgondolni az összhatást. Egy csinos, különleges darabbal szinte már ki is lehet pipálni az esküvős szettet. A legjobb, ha a kiegészítők csupán támogatják a ruha tündöklését.

Szétnéztünk az üzletek kínálatában, s összeválogattuk a kedvenc darabjainkat. Ezek a gyönyörű, mesés ruhák bármilyen alkati adottság esetén bevethetők, tökéletesen illeszkednek a nagy nap hangulatához, ráadásul garantáltan elegánssá teszik a megjelenést, miközben nem veszik el a fényt a menyasszonyi ruhától. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket.

 

Örömanyaként sokan a kosztümre szavaznak, azonban a kánikulaszezonban nem biztos, hogy a hosszú kétrészes szett praktikus megoldásnak bizonyul. Érdemes szétnézni a ruhák között is, ugyanis a rövidebb ceruzafazonok mellett számos midi, illetve maxi verzió található a kínálatban. Egy előnyös, stílusos ruhával az édesanya még nem lő túl a célon, ám a megjelenés sokkal sikkesebb, finomabb hatást kelt egy különleges ruhában, a kényelemről nem is beszélve.

Egy kevés csipke, egy átlapolt felsőrész, egy-egy virágdíszítés vagy egy finom anyag már bőven elegendő ahhoz, hogy az összkép elegáns hatást eredményezzen. Természetesen a túlzottan felsliccelt fazonokkal vagy a mélyen kivágott dekoltázzsal nem árt óvatosan bánni, ám bátran lehet válogatni az alkati adottságokhoz passzoló verziók között.

A színeket illetően idén egyértelműen a pasztelles tónusok tarolnak, ám az örömanyák klasszikus árnyalatai éppúgy népszerűek. A kék, a zöld, a rózsaszín és a korall ugyanúgy feltűnik a palettán.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés