Sokan azt gondolják, a kifinomult és egyedi megjelenéshez méregdrága, különleges ruhadarabokra van szükség. Az való igaz, hogy a minőség gyakran párosul magasabb árakkal, ám a sikkes, megnyerően nőies megjelenés érdekében nem feltétlenül szükséges mélyen a zsebbe nyúlni. A titok a stílusérzékben rejlik, de persze nem muszáj profi divatgurunak lenni, hiszen a letisztult, egyszerű szettekkel nehéz lenne hibázni. Zsenialitásuk a szofisztikált összképben rejlik, sem az anyagok, sem a fazonok nem harsányak, mégsem marad észrevétlen a viselőjük. A kevés holmit variáló kapszulagardrób egyre népszerűbb alternatíva, ami egy átlátható, alapdarabokból álló ruhatárat takar. Ez a blogger tökélyre fejlesztette!

hirdetés

Egyszerű, nőies szettek 50 év felett, kortalan darabokkal

Az alabdarabok abszolút kortalanok és időtlenek, bárki összeállíthat belőlük egy letisztultan sikkes, sokoldalúan kihasználható gardróbot. Mivel jól variálhatóak, a kiegészítőkkel megspékelve akár más-más stílusban is viselhetők. Minden azon múlik, hogy milyen fazonok, színek találkoznak egymással, de a ruhadarabok egyszerűsége miatt, könnyen összeállíthatók a nőies és divatos külsőt garantáló szettek.

Ötven felett a csinos megjelenés már ízlésben, stílusban is más jelenthet, mint harminc alatt, de ettől még nem muszáj elzárkózni az aktuális trendek divatelemeitől sem. Visszafogott öltözékekkel kombinálva kifinomultan és nőiesen dobják fel a megjelenést. Egyszerű szerelésekkel éppúgy kivitelezhető a lenyűgözően vonzó külső.

Az egyszerű szettek cseppet sem unalmasak

Nem csak ötven felett igaz, hogy az öltözködést nem kell túlbonyolítani. A kevesebb néha több elve maximálisan érvényesül a divatban, s bár a különleges darabok valóban káprázatos külsőt kölcsönöznek, a letisztult és nőies megjelenéshez a szimpla alapdarabok is elegendőek lehetnek. Ez a csinos blogger számtalan alkalommal viseli ugyanazt a ruhadarabot, csupán mindig mással boronálja össze, ettől olyan változatos és egyedi a megjelenése.

A legtöbb általa viselt darab egy egyszerű farmernadrág, blézer, fehér ing vagy szimpla szoknya. Néha megbolondítja az összeállításokat néhány bőrhatású holmival vagy különlegesebb mintázatú ruhadarabbal, ám soha nem tolja túl a trendi és feltűnő elemeket. Ennek ellenére mindig rendkívül sikkes, nőies és vonzó a megjelenése, igazán inspiráló jelenség minden nő számára.

A farmer szoknyaként is sikkes

Egy csinos kis farmerral nem lehet mellényúlni, ez pedig egyértelműen igaz akkor is, ha szoknyáról van szó. Az egyszerű farmerszoknya jóformán bármihez remekül passzol, lazább napokra pólóval, míg elegánsabb eseményre vagy munkanapokra érdemes inggel kombinálni.

A bőrholmik irtó dögösek

A bőrhatású cuccok rendkívül divatosak manapság, már jó pár éve, hogy újra felkapta őket a divat. Legyen szó kabátról, ruháról, felsőről vagy nadrágról, ezekkel garantáltan nem lehet mellényúlni. Sokan ötven év felett mégsem próbálkoznak ezzel a merész anyaggal, holott kicsit sem hat túlzóan egy nőies szett részeként. Kifejezetten dögös külsőt eredményez, naprakész stílusérzékről árulkodik.

Egy csinos blézer csodákra képes

A blézer már régóta átlépte azokat a skatulyákat és kereteket, amelyek közé a kosztüm fogalma szorította. Önmagában is megállja a helyét, méghozzá nem is akárhogy. A legunalmasabb, legegyszerűbb szettek is nőiessé és különlegessé válnak kíséretében, igazi jolly joker a divatban.

A fehér ing fiatalít és eleganciát sugároz

A világos, színes tónusok rendkívüli fiatalító erővel bírnak, még ha nem is érnek fel egy remek anti-aging kencével, látványosan lefaragnak pár évet az eredeti korból. Bár a legtöbb esetben ez nem szükséges, mégis számos nő szeretne ötven év felett fiatalodni valamilyen módon. Erre tökéletes megoldásként szolgálhat egy fehér ing, amely nem csupán elegáns, nőies és sikkes külsőt kölcsönöz, de pár évvel garantáltan fiatalabbnak mutatja viselőjét.

 

Kiemelt kép: squarepearls/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés