Ezek a kis nyári táskák nagyon egyedi megjelenéssel rendelkeznek, mégis többféle stílusban viselhetőek, mondhatni, rugalmasak a divat terén. Mintájukkal, színükkel, fazonjaikkal egyaránt kitűnnek a tömegből.

hirdetés

Jártál már valaha úgy, hogy kezedbe került egy ruhadarab, és azt gondoltad róla: megvan a maga bája és stílusa, de annak sehogy sem tudnál helyet találni ruhatáradban? Az általunk hozott kézitáskák első ránézésre ebbe a kategóriába tartozhatnak, mégsem olyan reménytelen az esetük. Viselésükhöz el kell engedni a szokványos, tömeggyártott táskák emlékeit, és befogadni, megkedvelni szokatlan látványukat.

Egy egészen egyedi dizájn mindig feldobja az egyszerű, snassz szetteket, akár egy farmer-póló összeállítással is abszolút stílusosan mutathat.

Ezek a nyári táskák valódi kincsek a divat világában

Nőként legtöbben ki sem mozdulunk ridikülünk nélkül, annyira hozzászoktunk a tudathoz, hogy minden szükséges holminkat megtaláljuk benne. Mivel mindennapos kellékünk a táska, ezért szettjeink kulcsfontosságú kiegészítője egyben, így nem mindegy, milyen darabot választunk.

 

Bár ott vannak a „minden szetthez passzoló” és elegáns, fekete táskák is, de valljuk be, sokszor vágyunk valami divatosabbra és merészebbre. A melegebb, nyári napokon pedig még inkább felértékelődik a táska szerepe, hiszen ilyenkor nem öltözünk túl rétegesen, ezért a táska és a cipő az, ami megadja az összeállítás sava-borsát.

A világmárkák dizájnerei tettek róla, hogy a naturálisabb stílus képviselői és az extrémebb, színesebb öltözködés kedvelői is tudjanak azonosulni ezekkel az egyedi kreációkkal.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés