A karcsúsító rövidnadrágok és bermudák végre fellendítik a kínálatot, hiszen azok számára is kedvező fazonokkal szolgálnak, akik nem szeretik a kihívó, falatnyi darabokat, melyek a combokra és a popsira is hangsúlyt helyeznek. Ráadásul ezek a kreációk elegánsan nőiesek, így a munkahelyen sem illetlen viseletek.

hirdetés

Az idei rövidnadrágdivat végre túlmutat a kamaszos lázadáson. Bár a sportos, laza, és kacér kis szabások is megtalálhatóak a kínálatban, szolid megoldásokból sincs hiány, melyek helyet kaphatnak a modern, mindennapi eleganciában.

Ebben a szezonban a karcsúsító rafinériák kerülnek előtérbe, vagyis a rövidnadrágok éppúgy, mint a szoknyák és ruhák, a derékvonal kihangsúlyozására és szűkítésére törekednek. Ehhez a legjobb eszközük az A-vonalú kialakítás, valamint a magasított, húzott derékszabás, amelyek optikailag centiket keskenyítenek az alakon.

Hosszított fazonú, karcsúsító rövidnadrágok a kínálatból

Míg a falatnyi sortok mindent megmutatnak, és sokszor leülni is kényelmetlen bennük, az A-vonalú bermudák a combok háromnegyedét előnyösen takarják, bővülő vonalaiknak köszönhetően pedig slankítják ezt a területet. A halásznadrágok úgyszintén visszatértek a divatba, melyek a karcsú bokákra fókuszálnak.

A derékszűkítő varrások, az átlós zsebek, a széles megkötők és az enyhén szélesedő szárak, mind azt a célt szolgálják, hogy minél nőiesebb és arányosabb legyen a sziluett. Olyan rövidnadrágokat válogattunk össze a szezonális kollekciókból, melyek nőies öltözékbe úgyszintén beültethetőek, könnyen összeboronálhatóak blézerrel, vagy magas sarkú szandállal, mellőzik a kihívó villantásokat, és mindemellett kifinomult megjelenést biztosítanak.

 

Kiemelt kép: Robert Marquardt/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés