Bár a body alapvetően egyszerű ruhadarab, az idei trendjegyek hatása alatt sokkal változatosabb fazonokat vonultat fel, mint korábban. Mutatjuk a nőies újításokat!

hirdetés

Sokáig a body olyan alapdarabnak számított, ami nem vette fel a divat pörgését: volt bordázott, vagy sima anyagú, spagettipántos, vagy épp rövid ujjú szabás, amelyek egyszerűségükkel minden stílushoz jól illettek.

Manapság kicsit összetettebb a kínálat, hiszen a sztenderd kombidresszek mellett felsorakoznak a trendi megoldások is, melyek nőies, retró és sportos eleganciát csempésznek az öltözékekbe.

Idén nyáron így a legdivatosabb a body: képeken a felkapott fazonok

A body praktikusságát illetően persze, lehet vitatkozni, hiszen óriási előny, hogy nem csúszkál el az anyag, könnyen belesimul a magas, húzott derekú nadrágokba, szoknyákba, ám nem mindig egyszerű a le- és felvétele. Azért persze, meg lehet szokni.

A kombidressz népszerűsége is azt mutatja, hogy könnyű rákattanni, pláne, ha ilyen fazonváltozatokban kapható. A gombos, bordás, fodros, félvállas, keresztpántos, átlapolt és retró kreációk egyaránt megtalálhatóak a kínálatban, melyekkel nem nehéz feldobni az öltözéket!

 

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás: