Bár a kilencvenes évek divatjával együtt az ormótlan, hernyótalpas szandálok is visszaszivárogtak a kínálatba, mellettük rengeteg nőies fazon színesíti a választékot. Persze az is előny, ha a stílusos kialakítás nem megy a kényelem rovására, ezt az ígéretet pedig a kis kockasarkú lábbelik abszolút teljesíteni tudják.

hirdetés

Az idei szandáldivatban főként a vastag talpú és a szögletes orrú kreációk uralkodnak, ám nagy hangsúly kerül a helyes kis bokapántokra is. Nem kell megijedni, a kockaorr nem szentírás idén, hiszen a lekerekített orrú szandálok ugyanúgy jelen vannak a kollekciókban.

Színek tekintetében a világoskék, a babarózsaszín, a citromsárga, a piros, valamint az élénk pink és fukszia szandálok élveznek előnyt, melyek vidámságot, üdeséget csempésznek az öltözékbe. Az alacsony oszlopsarkak azt is lehetővé teszik, hogy a kényelem és a nőies dizájn egyszerre valósuljon meg. Ezek a fazonok még a farmeres szetteket is feldobják!

A legdivatosabb szandálok idén: imádnivalóan nőiesek

Ha olyan szandált keresel, amiben egész nap bírod a strapát, a törpesarkú papucsszandálok kiesnek a pikszisből. A tömbsarkak jobb támasztást adnak, és nem zavarnak be a nőies összképbe, mert nagyon mutatósak tudnak lenni a pántokkal együtt.

Az éktalpú, és a teljesen lapos darabok úgyszintén megtalálhatóak a felhozatalban, és finom, stílusos megoldásokkal hozzák a retró stílusjegyeket. Összegyűjtöttük a szezon népszerű és egyben nőies fazonjait, melyek mellőzik az égimeszelő sarokkialakításokat.

 

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés