A nőies, vagy komfortos overallok mindig szóba jöhetnek, amikor úgy érzi az ember lánya, hogy nincs mit felvennie, mert semmi nem passzol semmihez. Ezek a darabok inspirációt adhatnak a kényelmes nyári viseletekhez.

hirdetés

Idén a kötetlenebb, lezser overallfazonok kapnak nagyobb figyelmet, de azért bőven akadnak olyan sportosan elegáns kreációk is, melyek nem csak nyaraláskor kerülhetnek elő, hanem a munkahelyen is megállják a helyüket.

A nyolcvanas-kilencvenes évek trendjegyei uralják a szabásokat, így szafaristílusú, ingfazonú, válltöméses, valamint átlapolt, nőies verziókkal szintúgy találkozhatsz.

Overallok kortalanul: leegyszerűsítik az öltözködést

A retró trendkavalkádból is ki lehet szemezgetni olyan overallokat, melyek letisztult szabásvonalaiknak és klasszikus megjelenésüknek köszönhetően, kortól függetlenül könnyen beültethetőek a nyári ruhatárba. Nem a mini fazonokra gondolunk, hanem az ingszabású, illetve az átlapolt megoldásokra.

A V-alakban dekoltált, A-vonalban bővülő kreációk szépen formálják az alakot, a teltebb idomokat is remekül karcsúsítják. Kényelmes, lenge darabok, melyek praktikus viseletnek számítanak nyáron. Ha nem szereted az egybe szabott ruhát, de valami finom, könnyed öltözékre vágysz, az efféle overallok neked valók.

Az ingfazonú, letisztult kezeslábasok farmer- és vászonverzióban egyaránt divatosak idén. Bár kevésbé szellősek, a gyakori hőingadozás és időjárás-változás során kedvelt darabok lehetnek, hiszen a kiegészítők váltogatásával sokoldalúan viselhetőek. A lezser és testre szabott változatok egyaránt megtalálhatóak a kínálatban.

Az egyenes vonalvezetés, a hosszú gombsor alaknyújtó hatással is rendelkezik, ezért telt idomú hölgyeknek éppúgy ajánlottak az efféle fazonok.

Az átlapolt overallok a derékkarcsúsításban jeleskednek, de egyenletesen bővülő szabásukkal a széles csípőt is slankítják.

A joggingfazonnal összeboronált átlapolt kreáció roppant sokoldalú, hiszen elegáns kiegészítőkkel munkahelyi viseletként éppúgy jól funkcionál, ám nyaraláskor szintén jól ki lehet használni.

A rövidnadrágos szafaristílusú overallok szuperül illeszkednek az idei dzsungeltrendhez, például levélmintás kiegészítőkkel nőiesen kombinálhatóak.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés