Idén a trendek igazán változatosak, így mindenki könnyedén megtalálhatja a neki tetsző irányzatokat, darabokat. Vannak olyan divatos fazonok, amelyek kifejezetten kortalannak számítanak, így könnyedén feldobják az öltözéket.

hirdetés

Az öltözködésünk és az egyéni stílusunk sokat változik az évek során. Míg tinikorban a legtöbb fiatal lány szereti a feltűnő darabokat, addig a húszas éveiben járó nők már próbálnak átgondoltabban választani. A harmincon túli hölgyek pedig már sokszor nem követik a pillanatnyi trendeket, hanem inkább időtálló darabokba fektetik a pénzüket.

Ám a csinos öltözködés nem kor kérdése, és vannak olyan kreációk, amelyek bármelyik korosztály öltözékében megállják a helyüket. Vagányságukkal felpezsdítik a megjelenést, és sokkal izgalmasabbá teszik a szerelést. Ezek a slágerdarabok idén nem maradhatnak ki a ruhatárból!

Puffos ujjak és fodrok

A puffos ujjú felsőrészek a reneszánszukat élik, de szép számmal találkozhatunk fodros kreációkkal is idén. A romantikus részleteket sokan kislányosnak tartják, pedig felnőttkorban éppúgy megjelenhetnek az öltözékben. Az apró díszítések csak még látványosabbá teszik a megjelenést.

Gigantikus gallérok

Ez a retró trend megosztónak számít, hiszen sokszor a gyerekek ruhatárával azonosítják a viktoriánus korra jellemző gallérokat. Ám akár az ötvenes hölgyek ruhatárába is bekerülhet ez az izgalmas részlet, hiszen nőiességet és vagányságot sugall.

Platformos cipők

A platform az utóbbi években ismét felbukkant a divat körforgásában, a tervezők még az edzőcipőket is magasított talppal látták el. A kényelmes fazonok ideálisak a mindennapokra, ráadásul számos variációval találkozhatunk az üzletekben, így könnyű megtalálni a legszimpatikusabb lábbelit.

Szexi kis kardigánok

A fazonja alapján nagymamakardigánnak nevezett kreáció még mindig az egyik legmenőbb ruhadarab, ha öltözködésről van szó, így természetesen nem maradhat ki a felsorolásból. Bár az elsőre konzervatívnak tűnő kialakítást a harmincas korosztályon túl is sokan kedvelik, mégis a fiatalabb generáció kapott rá jobban. A fonalból készült szvetterek önmagukban is megállják a helyüket, vagy apró topokkal tehetőek még vagányabbá.

Overall

A kantáros nadrágok és az overallok népszerűsége újra fellobbant, így kár lenne kimaradni a trendből. A sikkes darabok nagyszerűen kombinálhatóak, és az öltözködést is megkönnyítik.

Mintás pólók

Az egyszerű pólókat sokan kedvelik, ám a mintásabb darabokat inkább meghagyják a tiniknek. Pedig a motívummal ellátott felsőrészek éppúgy bekerülhetnek a ruhatárba, hiszen felfrissítik, és izgalmasabbá teszik a megjelenést.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

 

  • Megosztás:
hirdetés