A legtrendibb cuccokat is megengedhetik maguknak, mégsem tudnak csinosan felöltözni: a divatbemutatók környékén nem csak követendő stíluspéldák, hanem súlyos divatbakik is felbukkannak.

Divattúlkapás, exhibicionista magamutogatás, vagy inkább ízlésficam? Nehéz eldönteni, mi állhat a hátterében, ha valaki, aki naponta kapcsolatba kerül a divattal, szándékosan melléfog az öltözékével.

Az ormótlan edzőcipők és a nevetséges táskák óta tudjuk, hogy a divat nagy úr, és imádói számára olykor nincs határ. Ám vannak, akik direkt átértelmezik a trendeket, mert nem beolvadni akarnak a sorba, hanem mindenáron kitűnnének a tömegből.

Elképesztő divatbakik

A divatbemutatók rendszeres közönsége meglehetősen vegyes ezen a téren: a divatszakemberekből, újságírókból, fotósokból, kereskedőkből, vásárlókból, sztárokból és infuencerekből álló törzsgárda egy része inkább a kellemes összhangra törekszik, ha a szettjéről van szó, de bőven akadnak közöttük olyanok is, akik túltolják a feltűnőségi viszketegséget.

Bődületesen kirívó, vagy csak szimplán rémes holmikat öltenek magukra, illetve előfordul, hogy mindenben a trendeket követik, csak éppen direkt túlgondolják. Végül is, a divat nem szentírás, mindenki úgy értelmezi, ahogyan akarja, hiszen a stílus szempontjából fontos az egyéniség. Az egyediséget mi is támogatjuk, de nem árt, ha jó ízléssel párosul a különcködés. Nekik nem jött össze, de legalább tényleg kitűntek a sokaságból.

 

Kiemelt kép: Nataliya Petrova/NurPhoto/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés