A mostanában zajló divatheteket óriási figyelem kíséri, de nem csak azért, hogy milyen újdonságokkal vagy épp furcsaságokkal rukkoltak elő a tervezők idén. Az legalább akkora szenzáció, hogy a hírességek és a legmenőbb influencerek milyen szettekben parádéznak. Ebbe természetesen a frizura is beleértendő, amivel kapcsolatban már biztosan tudjuk, mi lesz a menő.

hirdetés

Ez a frizura a menő most

Akár Londonban, Párizsban, Milánóban vagy New York-ban nézelődtünk a street style fotók között, egy közös pont mindenhol volt. Ez nem más, mint a konty. Úgy tűnik, ezúttal nagyon lazára vették a celebek a frizura kérdését, hiszen legtöbbjük hanyagul hátrakötötte a haját, mellőzve a művészi tökéletességet.

Mi ennek csak örülünk, hiszen a hétköznapokban is könnyen, gyorsan kivitelezhető egy ilyen frizura elkészítése. Természetesen lehet csavart vinni a történetbe, például egy csat, hajpánt vagy színes kendő segítségével.

Az is klasszul mutat, ha hanyag eleganciával szabadon hagysz néhány tincset elől. Megkötheted a hajad tarkónál vagy teheted egészen magasra is, a kreativitásnak most szabad utat engedhetsz.

Képek: Getty Images/Daniel Zuchnik, Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés