Péntekig még tart a Celeni akciója, miszerint, ha most előrendeled a tavaszi-nyári kollekció valamelyik darabját, 15%-kal olcsóbb áron juthatsz a ruhadarabokhoz. A Cselényi Eszter által fémjelzett márka legújabb összeállítása remekül sikerült: a nőies szabásvonalak mellett a színeket is eltalálták.

Celeni tavasz-nyár 2016

Korábban kiderült, hogy az év egyik divatszíne a rózsakvarc, így nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy idén minden trendi, ami rózsaszín. A Celeni kollekciójából ráadásul kiderül, hogy a szín különböző árnyalatai remekül kombinálhatók, a púderszín például jól megy a pinkhez és a barackhoz is.

A tervező nemcsak egymással keverte a rózsaszín árnyalatait: több pasztellszínnel és a fehérrel is megjelennek a kollekcióban. A ruhadarabok és az outfitek egytől egyig derékhangsúlyosak, néhol pedig feltűnik az A-vonal is, ami szép homokóra alakot kölcsönöz a viselőjének.

Nem maradhattak ki a kollekcióból az élénkebb színek sem: a fényes, kék overall és a napsárga ruha a feltűnőbb darabok közé tartoznak, a sárga zsorzsett szoknyát pedig egy leheletnyi rózsaszín háló halványítja visszafogottabbá.

  • Megosztás:
hirdetés