Selena Gomez a hüllőminta merészségét is simán bevállalja. Nőiesen, stílusosan viseli a szezon legütősebb trendjét.

hirdetés

Selena Gomez szettje merész, mégis nőies: a hüllőminta most nagyon divatos

Selena Gomez az elmúlt időszakban egyre merészebben öltözik, elképesztően jó érzékkel variálja a szezon legmenőbb trendjeit. A feltűnő stílusújítás egyértelműen új stylistjának köszönhető, aki cseppet sem finomkodik a menő ruhadarabok kiválasztásakor. Erin Walsh olyan szetteket állít össze az énekesnőnek, amelyekkel rendre beírja magát a divattörténelembe.

Már korábban a táskák kapcsán beszámoltunk arról, hogy a különböző hüllőmintás darabok, különösképp a kígyómintás verziók milyen divatosak lesznek a téli időszakban. Nos, a hüllőminta trendje az utcai öltözködésben is uralkodó szerepet tölt be, Selena Gomez pedig kapva kapott az alkalmon és bevetette a szezon legmerészebb összeállítását.

A hosszú kabát és a miniszoknya párosa önmagában nem mondható kirívónak, ám amikor az egyébként rendkívül nőies és stílusos kombináció hüllőmintázatban pompázik, garantáltan mindenki felkapja rá a fejét. Az énekesnő arra is figyelt, hogy a látványos motívum ne rombolja le a csinos összhatást, olyan darabokkal boronálta össze, amelyek abszolút hangsúlyozzák csinos, nőies alakját.

A fekete mellett minden jobban vibrál, a hangsúlyos hüllőminta azonban mégsem hat túlzónak. Az összkép egyszerre nőies és vagány, merész és egyszerű. Van benne valami kettősség, s talán éppen ettől olyan stílusos az eredmény.

Ha szimpla holmikkal, letisztult színekkel kombinálod a merészebb állatmintákat, cseppet sem hat túlzónak a szett. Ebben a formában még a szimpla hétköznapokba is beleférnek az ütős ruhadarabok és kiegészítők, nem kell félni az egyedibb, különlegesebb trendek kipróbálásától sem.

 

A hüllőmintát nem lehet egyetlen kategóriába beszorítani. Leginkább a ruhák stílusán múlik az összkép, maga a motívum merész, nőies és elegáns szettekben éppúgy megállja a helyét. Persze az is sokat számít, hogy az ember milyen mértékben adagolja a kígyóbőrre hajazó darabokat, hiszen minél jobban dominál a mintázat, annál merészebb lesz az összhatás.

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images.

Cikkfotók: Christian Vierig/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés