Az elmúlt években hihetetlenül sikkessé vált a bőr, annyira, hogy már a nőies öltözködés alapdarabjai közé is beférkőzött. Idén ősszel ismét előkerülnek a bőrből készült ruhadarabok, amelyek nagyon sokféleképpen variálhatóak.

hirdetés

A bőr a legsikkesebb viselet ősszel

A bőrkabátok évtizedek óta megkerülhetetlennek számítanak, ha divatos öltözködésről van szó. Praktikusak, és egyszerűségükből fakadóan jól kombinálhatóak. Számtalan fazonban és színben megtalálhatóak az üzletek polcain, így mindenki kiválaszthatja a neki leginkább megfelelőt.

Ám nemcsak a vagány bőrkabátokat érdemes beszerezni idén ősszel, mivel egyaránt trendinek számítanak a nadrágok, szoknyák, ruhák. Még a sokszor unalmasnak vélt alapdarabokat is képesek feldobni, és nagyon vagánnyá teszik az összhatást. Az hűvösebb hónapokban nehéz sikkesebb összeállítást elképzelni a bőrszoknyánál és a pulóvernél.

Nagyon nőies viseletnek számítanak, és a megfelelő szabású bőrhatású szoknya vagy blézer az irodai öltözékben is megállja a helyét. A divatbloggerek már most imádják a trendet, és szinte bármivel viselik őket. Ha kedvet kaptál a bőr cuccokhoz, akkor lapozd végig a galériát, nagyon sok inspiráló fotót gyűjtöttünk össze.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás: