A hatvanas-hetvenes évek irányzatával még inkább dominanciát élveznek a bőrutánzó anyagok. A bőrhatású kabát idén olyan slágerdarabnak számít, mely nőies stílusesszenciát jelent az öltözékben.

hirdetés

A vintage stílusú bőrhatású kabátok a retró divat újratupírozásával ismét népszerűek lettek. Sokkal menőbbek a valódi bőrnél, hiszen az előállításukhoz nincs szükség állati eredetű alapanyagra. Míg a műbőr régen cikinek számított, ma az egyik legkelendőbb divatelem, amiből rengeteg holmi készül a táskáktól, cipőktől kezdve a kabátokon át a nadrágokig, illetve szoknyákig.

A bőrhatású kabát nőiesebbé teszi a szettet

Bár a motoros dzsekik sem tűnnek el a kínálatból, a nőies bőrutánzó kabátok kicsit a háttérbe utasítják a vagány fazonokat. Főként a hosszított zakószabású kabátkák, illetve a deréköves, karcsúsított sziluettek veszik át az uralmat a kollekciókban, melyek visszaidézik a hatvanas-hetvenes évek divathangulatát.

 

Ám nem csak trapéz farmerral és garbóval állják meg a helyüket az idei trendekben, ennél sokkal több stíluslehetőséget tartogatnak a tarsolyukban. A többszínű, patchwork verziók üde színblokkokkal derítik az öltözéket, melyek sikkes hatást kelthetnek hasonló árnyalatú kiegészítőkkel.

A fényes és texturált műbőranyagokkal szintén izgalmas játékosságot csempészhetsz a megjelenésedbe, míg a trencskó fazonok a letisztult, nőies outfitben is jól mutatnak. Megmutatjuk a tavaszi szezon legmenőbb bőrhatású kabátfazonjait, és adunk pár igazán nőies divattippet.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés