A nyitott hátú, megkötős felsők bizony ki tudnak babrálni az emberrel, a kivillanó melltartó ellen azonban van egy szuper trükk, ami egy pillanat alatt megoldja a problémát. Teszteltük, tényleg működik!

hirdetés

Egyszerű trükk, amivel elfedhető a kivillanó melltartó

A nyitott hátú ruhák és topok elképesztően trendivé váltak az elmúlt években. Legalább annyira nőiesek, mint a mélyen dekoltált fazonok, azonban egy fokkal visszafogottabb, könnyedebb módon hangsúlyozzák a vonzerőt. Sokan kifejezetten rajonganak ezekért a sejtelmes, mégis könnyeden sikkes darabokért, míg mások a kivillanó melltartó miatt nemigen kísérleteznek velük.

A legegyszerűbb megoldás egyértelműen az, ha az ember lánya melltartó nélkül viseli a hasonló szabású felsőket, azonban ez nem minden esetben szerencsés opció. Ennek ellenére nem kell lemondani a kivágott hátrészről kizárólag a melltartó miatt. Egy szimpla trükk segítségével pillanat alatt láthatatlanná válik a fehérnemű.

A hátul megkötős topok és ruhák esetében ugyanis a megkötővel könnyedén lehet ügyeskedni. A megkötőt a melltartó köré tekerve gyakorlatilag maximálisan fedésbe kerül a takarni kívánt terület, a videóban látható módszerrel garantáltan orvosolható a probléma.

Persze a teljesen kivágott ruhák és felsők, valamint ultravékony pántos verziók esetében ez a trükk sajnos nem működik, ugyanis a lényege éppen abban rejlik, hogy a vastag megkötő mögé kerül a kikandikáló melltartó.

A felső megvásárlásakor mindenképpen érdemes abban a melltartóban menni, amivel viselni fogod az adott topot. Ez azért fontos, mert az sem mindegy, hogy hová esik a megkötő. Amennyiben kicsit lentebbre vagy magasabbra szabták, a melltartót túlzottan fel- vagy éppen le kell húznod ahhoz, hogy köré tudd tekerni, ebben az esetben pedig kényelmetlenné válhat.

Kipróbáltuk, ez a szuper egyszerű praktika tényleg működik. Saját magadnak azonban valószínűleg nem egyszerű megkötni a felsőt úgy, hogy mindeközben még a melltartó eltakarására is odafigyelsz, ehhez a trükkhöz mindenképp szükség van egy kis segítségre. A végén akár masnit is formálhatsz a megkötővel, az eredményt egyáltalán nem befolyásolja, az összkép mégis romantikusabb hatást kelt.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés