A blézer megunhatatlan klasszikus, ami egyik nő szekrényéből sem hiányozhat. Természetesen a trendek változásával folyamatosan formálódik a csinos zakó kialakítása, ám a klasszikus szabású kreációkkal nem lehet betelni. Egyszerűségének köszönhetően, szó szerint bármivel megállja a helyét, és még farmer-póló alapú szetteket is képes izgalmassá tenni!

hirdetés

A blézer sokáig az elegáns megjelenés egyik alappillére volt, ám az utóbbi években számtalan formában lepte el az utcai divatot. Manapság már szinte bármivel viselhetjük – a francia nők például szívesen variálják sikkes miniruhákkal. A kombinálásának tényleg csak a képzelet szabhat határt. A stílusmixelő trendeknek köszönhetően edzőcipővel, vagy a nyári szezonban zárt papuccsal is összeboronálható.

A blézer idén egyik szerelésből sem hiányozhat

Már megszokott, hogy a tavaszi divatban előtérbe kerülnek a blézerek, amelyek változatos fazonban jelennek meg a kínálatban. Idén visszatértek a kilencvenes években menőnek számító rövid szabások, melyek nagyszerűen mutatnak miniszoknyával, ám, akár farmerral is összeboronálhatod őket. A diszkókorszak válltöméses felöltői úgyszintén jelen vannak, gyönyörűen formáljak a sziluettet optikailag, és az egész megjelenésnek nosztalgikus hatást adnak.

 

A klasszikus fazonok mellett itt vannak az oversize zakók, ezeket egy övvel könnyedén nőiessé varázsolhatod. A derék karcsúságát apró övtáskákkal úgyszintén hangsúlyozhatod, hiszen a sikkes retikülök már az öveken is helyet kaphatnak.

Anyagok tekintetében úgyszintén változatos a paletta: jelen van a tweed és a buklé, ám az egyszerű szövetek sem maradnak ki a sorból. A nyári szezonban végre előkerülhetnek a könnyedebb, színes kreációk, amelyek megfűszerezik a megjelenést. A díszes gombok, zsebek pedig csak tovább emelik a szerelés fényét.

A sima farmer-póló kombinációt könnyedén feldobhatod a sikkes zakókkal, ám az elegánsabb szerelésekhez úgyszintén remekül passzolnak. Érdemes több stílusban kipróbálnod a blézert, hiszen sokszor a legmeglepőbb stílusmixek tartogatják a legtöbb izgalmat!

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images.

  • Megosztás: