Az egyszerű, kényelmes, alapvetően edzéshez komfortos biciklisnadrág hatalmas divat lett manapság. A nyolcvanas évek közkedvelt darabja újra utat tört magának az utcai divatban, s már nemcsak sportos és lezser összeállításokban, de a nőies, finomabb vonalon mozgó szettekben is megállja a helyét. Ha ügyesen variálod, roppant trendi lesz a megjelenésed, miközben nem kell feszengened az aktuális öltözékedben.

hirdetés

A biciklisnadrág hatalmas divat, roppant sikkes lehet, ha így kombinálod

A kényelmes és a nőies stílus sokak szerint összeegyeztethetetlen, miközben a biciklisnadrág mindkét követelménynek tökéletesen eleget tesz. Bár a legtöbbeknek első blikkre a sportoláshoz szabott edzőszettek ugranak be róla, ám sokkal több lehetőséget rejt magában az egyszerű tréningalsó alternatíváján túl. Ügyesen, megfelelő holmikkal kombinálva kifejezetten sikkes és finom külsőt eredményezhet.

Egy blézer csodákra képes

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy egy csinos blézernek bizony-bizony ott a helye a gardróbszekrényben. Az elegáns, nőies külsőhöz nincs ezer dologra szükség, sokszor egyetlen ruhadarab simán elő tudja idézni a szofisztikált kisugárzást. A biciklisnadrág önmagában valóban egy lezser és sportos darab, azonban még edzőcipővel párosítva is nőiessé alakul egy blézer kíséretében.

 

A harmónia mindent visz

Ha biciklisnadrágot viselsz, nagyon figyelj a harmóniára! Sokszor ezen áll vagy bukik a kifinomult megjelenés. Ha túltolod a színeket, vagy kevésbé passzoló árnyalatokat társítasz egymáshoz, könnyedén tűnik majd edzőszerelésnek az outfited. Ha a színek harmonizálnak egymással és a kiegészítők, valamint a fazonok stimmelnek, garantáltan letisztult és sikkes lesz az összkép. Érdemes különleges, nőies táskával összeboronálni a nadrágot, így a kényelmes, sportos darab azonnal utcai divatelemmé avanzsál.

 

Rózsaszínnel különösen vonzó

A gyönyörű rózsaszín, merészebbeknek a neonpink egyértelműen garantálja a sikkes, finom külsőt. Ennél nincs vonzóbb és csodásabb árnyalat, ha a nőiesség hangsúlyozása a cél. A szimpla biciklisnadrágot is divatossá és szexivé varázsolja, különösen akkor, ha a vadító ruhadarabok mellé egy finom, gyönyörű smink és egy magas sarkú cipő is társul. Az edzőcipő mellett éppúgy sikkesnek hat az összkép, ez a szín magában hordozza a kifinomult ízlés és egyedi stílus minden apró trükkjét és lehetőségét.

 

Magas sarkú cipővel máris nőiesebb

Az örök érvényű trükk, ha a nőiesség hangsúlyozásáról van szó, a magas sarkú cipő viselése. Noha kényelmetlen és kifejezetten negatív következményei lehetnek, ha valaki minden egyes nap tűsarkúban tipeg, a stílusalakító hatását nem lehet elvenni tőle. Nyújtja a lábakat, így a combközépig érő biciklisnadrág nem nyomja össze a végtagokat, ezzel együtt pedig a sziluettet sem.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Cikk képei: Jeremy Moeller/Edward Berthelot/Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés