Alighanem ez lesz az egyik legsikkesebb átmeneti szett a kora őszi szezonban, nem véletlen, hogy Angelina Jolie is bevetette a sikkes összeállítást. A pizsamahatású holmik trendje újult erővel tér vissza az utcai divatba, nőies, kifinomult és elképesztően stílusos kisugárzást kölcsönöz.

hirdetés

Angelina Jolie stílusa abszolút a nőies, kifinomult vonalon mozog, minden alkalommal mesterien trükközik a sikkes, könnyed ruhadarabokkal. Zseniális stílusérzékét igazolja, hogy már a trendek berobbanása előtt pontosan tudja, melyek azok a holmik, illetve fazonok, amik uralni fogják a következő szezon utcai divatját. Nemrég egy pizsamahatású szettben kapták lencsevégre.

Angelina Jolie pizsamahatású outfitje igazi átmeneti szett

Az átmeneti szezonban szuper megoldásokat lehet bevetni az öltözködés terén. A réteges öltözködés trükkjének köszönhetően ilyenkor, a kora őszi időszakban még a nyári holmikat sem kell a szekrény mélyére száműzni. Az utcai trendek nagy visszatérője a pizsamahatású összeállítás lesz, ami abszolút a nőies, kifinomult stílust képviseli majd a vegyes, változatos felhozatalban.

 

A lenge, finom anyagokból készült, légies szettek gyakorlatilag a kifinomult hálóruhák tökéletes másai, csak utcai verzióban. Egyesek szerint éppen olyanok ezek a szerelések, mintha valaki elfelejtett volna átöltözni a reggeli kávé után, és sietve útnak indult, mielőtt lett volna ideje farmert és pulóvert húzni magára.

 

Valóban rendkívül különlegesek, egyediek ezek a pizsamára hajazó ruhadarabok, melyek kifejezetten passzolnak az őszi hangulathoz. Korábban hatalmas népszerűségnek örvendtek, most pedig újult erővel térnek vissza az utcai divatba.

Teljesen mindegy, hogy milyen színben, mintázattal és fazonban viseled, nem lehet vele mellényúlni. A változékony időjárásban egy atlétával, pólóval vagy épp egy selyemkaftánnal összeboronálva garantáltan sikkes, nőies és kifinomult külsőt eredményez.

 

Ősz elején a pizsamahatású szettek szuperül mutatnak nyitott, elegáns szandálokkal, esetleg papucsokkal. Hűvösebb időben a velúrtopán, de a francia nők nagy kedvence, az espadrilles is csodás kiegészítője lehet a különleges, finom anyagból készült outfiteknek. Ha magassarkúval kombinálod, abszolút kimaxolod az eleganciát.

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage/Getty Images.

Cikk képei: Jeremy Moeller/Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés