Egy pizsama is látványos eleme lehet az öltözéknek, a Vogue újságírója például több napig kombinálta selyem- és csipkecuccait az utcai öltözékével. Nagyon menő szettek születtek így, és még a bőröndjét sem terhelte túl, amikor Párizsba utazott a divathét apropóján.

hirdetés

A párizsi divathét már önmagában sok látványos szettel ajándékozott meg minket idén ősszel, ilyen volt Zuhair Murad kollekciója is. Egy másik hatalmas kedvencünket a kulisszák mögött találtuk meg. Arden Fanning Andrews, a Vogue bevállalós újságírója megkoronázta az egyébként is fantasztikus eseményt: pizsamában jelent meg és tűnt ki a tömegből.

Elegáns és vagány szettekben is bevált a pizsama

Idén alapvetően sikkesnek számítanak a pizsamajellegű összeállítások, azonban Arden Fanning Andrews megmutatta a nagyközönségnek, hogy a fiók mélyén lapuló hálóruhák sincsenek halálra ítélve.

Az újságírónak az időjárás sem okozott problémát, több rétegben öltötte magára pizsamáit, amik valóban könnyedén kombinálhatónak és ütősnek bizonyultak. A párizsi divathét során természetesen fotókkal dokumentálta zseniális kreativitását, amit Instagram-oldalán posztolt.

Sokan imádják a puha, meleg pizsamákat hordani hétvégén, hiszen sokkal kényelmesebb öltözetnek bizonyulnak bárminél egy hideg és esős napon, ha nem mozdulunk ki otthonról. Azonban Arden Fanning Andrews példáját követve érdemes bepillantanunk a családi gardrób eldugott szegleteibe is, hiszen egy különösen vagány szettet kreálhatunk az ott talált régebbi, egyébként nem hordott darabokból.

A csipke és a bő selyempizsama kombinációja elképesztően lezser és nőies, ha igazán elszántak vagyunk, akár az utcára is kimehetünk egy jól eltalált kreációban.

Pizsamaszerű szettek az őszi divatban.

 

Ám rengeteg olyan darab akad a városi trendek palettáján, melyek finom anyagukkal és szabásukkal hajaznak a pizsamákra, hálóingekre, viszont abszolút utcai szettekhez valók. Az efféle holmikat ősszel is jól kombinálhatod, hiszen puha kötött holmikkal összeboronálva nagyon vagányak és nőiesek tudnak lenni.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotók: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés