Évről évre egyre érdekesebb trendek jelennek meg, az elmúlt szezonokban a pizsama is elkezdett beszivárogni az utcai viseletek közé, és már kifejezetten trendi ruhadarabnak számít.

hirdetés

Természetesen nem a klasszikus értelemben vett pizsamáról van szó, hiszen ezek a ruhadarabok nem azok, amelyeket szívesen viselsz egy lusta vasárnap reggelen. Attól sokkal nőiesebbek és kifinomultabbak. Hordhatóak szettként vagy külön, az összeállítást mindenképpen látványossá fogják tenni.

A pizsama az utcán is viselhető

Jellemzően szatén vagy más lágy esésű anyagból készülnek, és legtöbbször mintásak, ezzel is ráerősítve a pizsamahatásra. Elsőre kicsit soknak tűnhet, de a divatbloggerek nagyon stílusosan tudják viselni, amitől szinte mindenkinek megjön a kedve, hogy beszerezzen legalább egy szaténtoppot. Ez a darab eddig leginkább a hálószobába volt való, ám az utóbbi években már az utcán is megállja a helyét. Egy elegáns blézerrel tökéletes viselet az esti vacsorához.

Kezdésként érdemes csak egy pizsamahatású darabot viselni: ez a tollas felső még kabátként is remekül mutat, és igazán sikkessé teszi ezt az egyszerű összeállítást.

A nyári melegben a lenge nadrágok igazán praktikusak, és a fehér ing szintén elmaradhatatlan minden nő ruhatárából. Ezt a szettet a pizsamanadrág teszi igazán érdekessé.

Ingként viselve, farmerral igazán vagány, de mégis nőies hatást kelt. Az ilyen feltűnő darabok legnagyobb előnye, hogy nincs szükség hangsúlyos kiegészítőkre, elegendő egy fehér cipő és táska.

A mintás szettek rövid fazonban is divatosnak számítanak, és így jobban érvényesül a pizsamahatás. Ez az összeállítás már kevésbé hordható utcára, de külön-külön nagyszerűen feldobják az alapdarabokat.

A legmerészebbek pedig akár együtt is viselhetik a feltűnő mintás darabokat, persze ehhez mindenképpen megfelelő kiegészítők szükségesek, annak érdekében, hogy a klasszikus értelemben vett pizsamahatás elkerülhető legyen.

Bár a bloggerek igazán stílusos összeállításokat raktak össze, mégis talán sok nő feszengene ezekben a darabokban, ha viszont tetszik a trend, akkor érdemes beszerezni pár szatén felsőt, mivel ezekkel közel azonos lesz a végeredmény.

Nyitókép: Edward Berthelot / Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés