Andie MacDowell egyzserű összeállításban sétálgatott Cannes-ban, ám a szemfülesek számára rögtön kiderül a szettjéből, hogy melyik az a nyári nadrág, ami a legdivatosabbnak ígérkezik a nyár folyamán.

hirdetés

A cannes-i filmfesztivál nem csupán meseszép vörös szőnyeges kreációkkal kápráztatja el a divatrajongókat, a hírességeket hétköznapi szettekben is lencsevégre kapják a fotósok. Természetesen mindenki igyekszik sikkes és elragadó darabokat vinni a francia városba, így nem meglepő, hogy a legtöbben trendi és divatos holmikban sétálgatnak a helyszínek között.

Andie MacDowell kicsit sem gondolta túl a megjelenését, egy letisztult és egyszerű szettben mutatkozott, az összhatás mégis önmagáért beszél. A nyári szezon kedvenc nadrágját viselte, amivel valószínűleg be is robbantja a legújabb divathullámot.

Andie MacDowell szettje árulkodó: a legdivatosabb nyári nadrág volt rajta

Nyakunkon a nyár, ám a változékony időjárás idén sem túl kegyes. Nehéz eldönteni, hogy mikor kerülhetnek elő a lenge ruhák és miniszoknyák a szekrényből, hiszen reggelente, sőt, még napközben is hűvösnek bizonyulhat az árnyék. Az idei szezon éppen ezért zseniális alternatívákkal készül, amelyek amellett, hogy igyekeznek megfelelni az időjárás szeszélyeinek, a sikkes megjelenést éppúgy támogatják.

Idén egyértelműen a lenvászon nadrág kerül előtérbe, amit a 66 éves Andie MacDowell már be is vetett Cannes-ban. Stílszerűen egy nagyon franciás, mégis visszafogott és lezseren elegáns szettben mutatkozott, amivel abszolút lenyűgözte a rajongókat.

Képek: Jacopo Raule/GC Images/Arnold Jerocki/GC Images/Getty Images.

 

A laza lenvászon vagy lenkeverék nadrágok kifejezetten ideálisak a nyári szezonban. Kényelmesek, légáteresztők, mégis megteremtik a nőies összhangot, és egy ütős kombinációban fokozzák a vonzerőt. A francia stílus kulcselemei lesznek idén, nem meglepő, hogy Andie MacDowell épp erre a fazonra szavazott Cannes-ban. Ezzel a választással gyakorlatilag be is harangozta a nyár egyik legerősebb trendjét.

Az összeállítást cseppet sem gondolta túl. Maguk a lenvászon darabok egyáltalán nem feltűnőek vagy kirívóak, simán elbírják maguk mellett a feltűnő színeket vagy merészebb kiegészítőket. Ennek ellenére nem feltétlenül szükséges felturbózni őket mindenféle egyedi darabbal, egy klasszikus szett részeként legalább olyan jól mutatnak.

A színésznő klasszikus stílusához hűen egy visszafogott kombinációra szavazott, és egyszerű fehér blúzzal, valamint a riviérahangulatú szalmatáskával boronálta össze a kényelmes lenvászon nadrágot. Nagyon figyelt a részletekre, az ezüst mokaszinnel tulajdonképpen megkoronázta az egyébként is stílusos összeállítást.

Képek: Arnold Jerocki/GC Images/Jacopo Raule/GC Images/Getty Images.

 

A lazán elegáns nyári szettnek minden egyes részlete telitalálat, pedig az összkép egyáltalán nincs túlgondolva. Andie MacDowell remek inspirációt adott a sikkes hétköznapi öltözködéshez, ugyanis az általa viselt holmik jóformán bárhol beszerezhetők. A turkálók és a fast fashion üzletek dúskálnak a menő lenvászon darabokban, ám egy romantikus, puffos ujjú fehér blúzra sem nehéz rábukkanni.

A szalmatáskát sem kell a strandolós napokra tartogatni, bátran bevetheted a szimpla hétköznapok vagy hétvégi kirándulások alkalmával. A napszemüveg pedig nem csak a napfényes Cannes-ban kötelező kiegészítője a nőies szetteknek, itt az ideje előkapni a kánikulaszetteket és a nyári hangulatot fokozó kiegészítőket is!

Kiemelt kép: Arnold Jerocki/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Arnold Jerocki/GC Images/Jacopo Raule/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés