Jane Fonda merész kabáttal dobta fel a szettjét, ő volt a cannes-i filmfesztivál nyitóestjének sztárja. A többi híresség is kitett magáért,  gyönyörű kreációkban léptek a vörös szőnyegre.

hirdetés

Tegnap kezdetét vette a 77. cannes-i filmfesztivál, melynek nyitóestjén a különleges estélyi ruhák is figyelmet kaptak. Noha a rendezvény alapvetően a filmekről szól, a divatrajongókat sem hagyja izgalmas, szemkápráztató csemege nélkül. A híres nők rendszerint sikkes, elegáns és mesébe illő estélyiben vonulnak végig a vörös szőnyegen, idén szinte senki sem vette félvállról a ruhaválasztást. A nyitóesten több ismert színésznő és modell is feltűnt, a legtöbben pedig csodás kreációkban lépett a fotósok elé.

Jane Fonda a cannes-i filmfesztivál nyitóestjének sztárja

Cannes-ban mindig olyan divatikonok megjelenésére lehet számítani, akik ruhaválasztásaikkal rendszerint beírják magukat a divattörténelembe. Az év egyik legnívósabb filmes eseményén ugyanis a legnevesebb színésznők, énekesnők és modellek szerepelnek a meghívottak listáján, nem meglepő, hogy a filmfesztivál ideje alatt a divatvilág is árgus szemekkel figyeli az eseményeket.

Idén egyértelműen Jane Fonda vitte el a show-t, aki újra és újra meglepetést tud okozni, ha a vörös szőnyegre lép. Kifinomult eleganciával választ ruhát, mindig pontosan tudja, hogy az adott eseményen milyen hangulatú és vonalvezetésű kreációt viseljen, ám az összhatás soha nem unalmas. A letisztult, csinos fekete overallt egy állatmintás, vagányan merész kabáttal dobta fel, a vörös rúzs pedig csak még tovább fokozta sugárzó nőiességét.

Az alábbi képgalériában mutatjuk, melyek voltak a cannes-i filmfesztivál nyitóestjének legszebb, legkülönlegesebb estélyi öltözékei. Idén senki nem okozott csalódást, a legtöbben stílusos összeállításban érkeztek az eseményre.

 

A színeket illetően a fehér, a fekete és a vörös árnyalat tarolt eddig Cannes-ban, noha volt, aki tetőtől talpig strasszokba burkolta magát. Itt nem lehet túltolni a csillogást, a filmfesztiválon simán belefér a fényűző megjelenés. A ruhák szabását tekintve az ejtett vállú, nőies darabok a legnépszerűbbek idén, sokan választották ezt a klasszikus fazont.

Jane Fonda sokakat meglepett menő ruhaválasztásával, néhány rajongó meg is jegyezte, mennyire hihetetlen, hogy a színésznő 86 éves. A merész sikk a kisujjában van, remekül trükközik a különleges darabokkal és soha nem esik át a ló túloldalára, pontosan tudja, hogy mi az elég.

Meryl Streep is lenyűgözte a rajongókat, már az érkezésekor felhívta magára a figyelmet. Stílszerűen egy francia stílusú szettben érkezett Cannes-ba, amivel minden divatrajongót lehengerelt. A 74 éves színésznő csíkos inget, fehér kosztümszettet, napszemüveget és szalmakalapot viselt, amivel rögtön hozta a várt filmfesztiválos hangulatot.

Kép: Cindy Ord/Getty Images.

 

A nyitóestes estélyi ruhákkal még nincs vége a divatdömpingnel, ugyanis a cannes-i filmfesztivál több napon át zajlik, ezalatt pedig vélhetően még sok emlékezetes szettet láatunk.

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images.

Cikkfotó: Cindy Ord/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés