Akár a mindennapi, akár az alkalmi, elegáns divatról van szó, egyaránt igaz, hogy a magasított nyakszabású darabokkal nem lehet félrelőni. A garbós ruha elképesztő mennyiségű változatát ontják magukból a retró trendek, melyek a nyolcvanas-kilencvenes évek irányzatait gyúrják újra.

Nem csak a garbó, hanem a garbós nyakú ruha is nagy népszerűségnek örvend a szezonban, ami éppúgy tetten érhető a kötött és a flitteres, glancos ruhák között.

Most, hogy betoppant a december, amely meghozta az ünnepi hangulatot, valószínűleg sokan morfondíroznak azon, hogy mit kapjanak magukra, ha céges bulira, elegáns összejövetelekre kerül sor.

Bár a szilveszter éjszakája még távolinak tűnik, azért nem árt jó előre letisztázni, milyen outfit jöhet szóba az óév elbúcsúztatására. Minél előbb körvonalazódik az ötlet, annál könnyebb lesz majd a ruhaválasztás.

Divattipp minden alkalomra: a garbós nyakú ruha most nagyon betalált

Egy-egy csillogó eseményen, a sztárok is szívesen mutatkoznak garbós nyakú ruhában. Ami azt illeti, nagyon bőséges a felhozatal, sőt, a magasított nyakú blúz- és pulóverruhák a mindennapi öltözködésben úgyszintén kiemelt helyet kapnak.

 

Rengeteg fazonváltozattal lehet találkozni, ráadásul a romantikus, a dívás, és a letisztultan elegáns stílusok is képviseltetik magukat ezen a fronton. A fémes, a fényes, és az áttetsző anyagok egyaránt megjelennek a garbós ruhák trendjében: a bársony, a szatén, a fémszálas és csillogó anyagok garantáltan ünnepi hangulatba hoznak.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés