Winnie Harlow a Puma nagyköveteként számos sportos kampányban szerepel manapság, ezúttal a márka újragondolt klasszikusát népszerűsíti, a tőle megszokott nőies vagánysággal.

hirdetés

A 28 éves Winnie Harlow akkoriban csöppent bele a divat világába, amikor épp kezdtek kibontakozni a testpozitív mozgalmak. A bájos modell hamar népszerű lett, miután szerepelt a Topmodell Leszek tévéműsor 21. évadában. 2014-ben már a legnagyobb világmárkák bombázták felkérésekkel, ő pedig bebizonyította, hogy a vitiligo, amely egy kezelhetetlen és visszafordíthatatlan pigmenthiányos állapot a bőrben, a legkevésbé sem takargatnivaló, és abszolút nem szab gátat a szépségnek.

Winnie Harlow sokat tett azért, hogy a korábbi, megjelenéssel kapcsolatos korlátolt szemléletek végleg kikopjanak a divatiparból. Gyakran szólalt fel a bőrét érintő rendellenességgel kapcsolatban, amely megnehezítette a gyermekkorát, hiszen az iskolában nemegyszer érezte magát a gúnyolódások és csúfolódások céltáblájának, később, felnőttként azonban rájött, hogy a bőrét borító festékhiányos foltok semmiben nem akadályozzák őt, ezért bátran megküzdött álmaiért.

A modell sok nőt motivál magabiztosságával és határozottságával, a divatszakmában való jelenlétével pedig képes formálni mások hozzáállását. Teljesen mindegy ugyanis, hogy milyen színű, foltos vagy pattanásos-e a bőr, a lényeg az az ember, aki magán viseli.

Winnie Harlow a Puma ikonikus edzőcipőjét reklámozza

A Puma nagyköveteként gyakran láthatjuk a modellt a márka sportos kampányaiban, utcai sneakereket, edzőruhát vagy sportmelltartót népszerűsít.

Tavaly a márka fürdőruhakampányában vett részt, idén nyáron pedig a klasszikus Cali Court edzőcipő megújult változatát mutatja be. A teniszcipő és az utcai stílus ötvözéséből született darab teljesen letisztult, ezáltal nemcsak a sportos vonalon mozog, hanem a mindennapi divatban is megállja a helyét.

A koncepció roppant egyszerű, Winnie Harlow azonban különlegessé teszi a fotók hangulatát. A teniszpálya, mint helyszín, utalás az ikonikus cipő stílusára, ami most modern frissítést kapott. A letisztult, illetve a vagány sportos ruhatárban ugyanúgy elfér egy ilyen sokoldalúan variálható darab.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés