Nemrég Alexina Graham is csatlakozott a Victoria’s Secret családjához, amelynek történetében ő az első vörös hajú modell.

Márciusban nemcsak Palvin Barbival bővült a Victoria’s Secret csapata, hanem a brit szépség, Alexina Graham is helyet kapott a fehérneműcég zártkörű birodalmában. Az új modellek megjelenését tekintve, sokakat gondolkodóba ejtett a cég a választásával. Egyesek úgy vélik, végre frissítette szemléleteit a híres márka, hiszen két nagyon eltérő karaktert emelt be a kis családjába.

Látszik, hogy imádja a reflektorfényt. Kép: J. Lee/Getty Images.

Palvin Barbi formás alakját sokan kritizálták az elmúlt időszakban amiatt, hogy kitűnik a Victoria’s Secret égimeszelő, szálkás testű angyali közül. Bár korábban pont az ellenkezőjét sérelmezték rengetegen, mármint, hogy a VS modelljei olyanok, mintha egy kaptafára készültek volna, így az átlagtól eltérő, teljesen idegen képet mutatnak a női testről, amivel nem sokan tudnak azonosulni.

Palvin Barbara és Alexina Graham a Victoria’s Secret 2018-as nagyszabású bemutatóján. Képek: Stephane Cardinale Corbis, J. Lee/Getty Images.

Alexina Graham a vörös hajzuhatagával pezsdítette fel a Victoria’s Secret álomgyárát. A modellnek valóban ez az eredeti hajszíne, de soha nem gondolta, hogy bármiben is hátráltathatja a modellszakmában, inkább ettől érzi magát különlegesnek.

A két újoncról máris felkerült az Instagramra egy közös, sejtelmesen meztelenkedős fotó, amiről egyelőre nem lehet tudni, milyen céllal készült. Lehet, hogy már az új kampány előkészületeit láthatjuk?

Az biztos, hogy Alexina Graham nem szívbajos, és a szégyenlősködés sem jellemzi, az Instagram oldalán sincs hiány szexi, glamúr fotókból, melyeken többnyire hiányos öltözékben látható.

Karrierjében a Palvin Barbiéhoz hasonló állomások voltak: 2008-ban kezdte meg pályafutását, és eleinte csak a magazinok kapkodtak utána, majd olyan márkák kampányaiban szerepelt, mint a Burberry, a Victoria’s Secret, vagy a Balmain. 182 centiméteres magasságával, és elképesztően hosszú lábaival egyértelműen a kifutóra termett a vörös szépség, és ezt számos divatház mellett az Emporio Armani, a Balmain, és a Jean-Paul Gaultier is így gondolta. Éppúgy, mint Palvin Barbarát, Alexina Grahamet  is imádta a Sports Illustrated magazin, de a L’Oréal Paris nagyköveteként úgyszintén ismerős lehet számunkra.

Képek: Dimitrios Kambouris, Gotham, Astrid Stawiarz/Getty Images.

Alexina Graham 2017-ben és 2018-ban egyaránt végigsétálhatott a Victoria’s Secret nagyszabású bemutatójának kifutóján, ám azt álmában sem gondolta volna, hogy a cég beválasztja őt az angyalai közé.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés