Nicola Peltz Beckham, Victoria Beckham menye nem csupán híres férje miatt ismert. Több sorozatban, filmben játszott már, emellett évek óta modellkedik. Igazi divatikon, menő öltözködésével már eddig is sokakat inspirált. A frizurájára úgyszintén érdemes felfigyelni, ugyanis nemrég bevállalta az ősz egyik legsikkesebb árnyalatát.

hirdetés

Victoria Beckham fia, Brooklyn és Nicola Peltz Beckham 2022 áprilisában házasodtak össze. A csodás ceremóniát Floridában tartották a Peltz család birtokán. Az eseményről készült felvételek bejárták a világsajtót, Nicola menyasszonyi ruhái pedig hatalmas sikert arattak. A menyegző óta már számos alkalommal jelent meg a vörös szőnyegen, összeállításaival mindig nagy feltűnést keltett.

Nicola nem csak rajong a trendekért, hanem remek stílusérzékkel van megáldva. Édesanyja korábban modellkedett, így amikor belecsöppent, már cseppet sem volt számára ismeretlen a modellvilág. Az elmúlt években több márkával dolgozott együtt, emellett megfordult többek között a Balenciaga és az Alexander Wang kifutóján. A magazinfotózások úgyszintén régóta az élete részét képezik. Most az amerikai Grazia címlapján szerepel.

Victoria Beckham menye barna frizurával is elképesztően bájos

A Gracia magazin egy igazán különleges fotósorozatot készített Nicolával. A modell-színésznő egyik ismertetőjegye a hosszú, szőke frizurája volt, ám a címlapon már barna tincsekkel látható. Nicola nyáron váltott hajszínt, a különleges árnyalat pedig egyértelműen a szezon egyik kedvence. A lágy, sötét csokoládékrémet idéző színárnyalat remekül harmonizál porcelánszerű bőrével, igazi meleg barna, ami szinte mindenkinek jól áll. A divatos tónus neve a „mocha brunette”, ami átmenetet képez a vöröses csokoládé és a kávébarna között.

Victoria Beckham menye sikkes ruhafazonokat visel a felvételeken, melyeket láthatóan nagy odafigyeléssel válogatott össze a stylist. Figyelembe vette Nicola nőies, kicsit laza stílusát, ám most mégis inkább az eleganciát tartotta szem előtt. Csodás darabokban örökítette meg a fotós a gyönyörű modellt, egyes felvételeken úgy fest, mint az aranykor színésznői.

 

A szettek egyenként más és más stílust képviselnek, együtt mégis egységet alkotnak. Minden szerelés roppant elegáns, mégis felbukkan a részletekben a játékosság és a vagányság, melyek legtöbbször csak apró nüanszként jelennek meg.

 

A ruhákhoz összeválogatott kiegészítők szintén figyelmet érdemelnek, Nicola a Tiffany meseszép ékszereit viseli a felvételeken. A csillogó darabok még fenségesebbé teszik a végeredményt.

 

A fotósorozathoz készült egy interjú is, melyben elmesélte, hogy nagy családra vágyik. Alig várja, hogy édesanya legyen, ám előtte még szeretne pár dolgot megvalósítani a munka területén.

 

Nicola Peltz Beckhamet Jason Kim fotózta az amerikai Grazia magazin számára. Karen Levitt stylist válogatta össze a fotózáshoz felhasznált ruhadarabokat: Nicola többek között a Prada, Valentino, Maison Margiela és a Marc Jacobs kreációit viseli. A sztárt egyszerű háttér előtt fotózták, így sokkal jobban érvényesülnek a ruhák. Remek koncepciót álmodott meg a fotós, Nicolának pedig jól állnak a különféle stílusok.

 

Kiemelt kép: Jeff Kravitz, Jose Perez/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képek a cikkben: Jason Kim / Grazia. 

  • Megosztás:
hirdetés