Különleges kollekcióval tért vissza a TOTHBORI. A magyar divatmárkáról sokaknak a díszes, exkluzív bomberdzsekik juthatnak az eszükbe. Ez a vonal továbbra is megjelenik, ám tovább bővült légies darabokkal és menő flitteres kreációkkal.

hirdetés

Megújult a különleges megoldásairól ismert TOTHBORI márka, az alkalomra a tavaszi-nyári kollekció mellett egy izgalmas Divine Night ünnepi kapszulakollekcióval készültek, ami az év végi felhőtlen szórakozásra, játékosságra koncentrál. A repertoárt flitteres, csillogó kreációk alkotják, melyek nagyszerűen passzolnak a modern, kifinomult, nagyvárosi nő ruhatárába.

Ragyogó ünnepi kollekcióval fejezi be az évet a TOTHBORI

A klasszikus ezüst- és aranyszínű ruhadarabok mellett újdonságként jelenik meg a zöld egyik különleges árnyalata, mely még varázslatosabbá teszi a megjelenést. Szabásvonalak tekintetében is igen változatos a paletta, a húzott, buggyos ujjak a legegyszerűbb miniruhát is képesek játékossággal felruházni.

 

A TOTHBORI új kollekciójában főszerepet játszanak a légies anyagok, illetve a pliszírozás. Ez a kedvelt részlet a Divine Night darabjaiban egyaránt felbukkan. A romantikus, légies darabok fesztelen eleganciát biztosítanak, ezáltal viselőjük sokkal magabiztosabb lesz.

 

A Divine Night mellett most debütált a TOTHBORI 2022-es tavasz-nyári kollekciója, mely csupa könnyen kombinálható, elegáns, mégis modern darabot tartalmaz. A különleges anyagok Tóth Bori feliratú grafikákkal egészültek ki. A vízfestékszerű, elmosódott virágminták igazán szemet gyönyörködtetők, és olyan lágyak, akár csak a kellemes tavaszi napfény.

 

A légiesen könnyed, finom anyagok mellett megjelennek a modern, letisztult fazonok, így például kosztümöt, és jól szabott blézert is találhatsz a gyűjteményben. Emellett felbukkannak a jól ismert „boribomberek”, melyek szinte ékszerként funkcionálnak a megjelenésben, annyira látványosak. Vannak egyszerűbb dzsekik, ám a különleges lenyomatok szerelmeseinek sem kell csalódniuk.

 

Az egyes darabok között nagy az átjárhatóság, a tervező ezzel is szeretné kifejezni a folytonosságot. Jól kombinálhatóak egymással, ezért nagyszerűen illeszkednek a TOTHBORI-nőhöz: aki egyszerre eltökélt és sebezhető, határozott és kedves, kimondja, amit gondol, inspirál másokat, ismeri és elfogadja önmagát, könnyed, ugyanakkor körültekintően válogat, értékeli a művészetet és a mindennapok örömeit, illetve egyszerre tudatos és ösztönös.

Azzal, hogy az utcán fotóztunk, azt is szeretnénk üzenni, hogy a nő, aki a mi ideálunk, nemcsak a négy fal között él, hanem aktív. Közben szép akar lenni, csinos, könnyed, lezser, ezért szereti a TOTHBORI-féle ruhatárat, az általunk használt anyagokat, formai elemeket, amik mindezt hordozzák. Sok a plisszé és a matt-fényes társítás – ez mai módon, de idézi azt az inspirációt, amit a századforduló, a szecesszió ad a kollekciónak. A modell szintén modern arc, mégis eszünkbe juttatja a korabeli szépségideált is. A ruhákban szintén finom harmóniában tükröződik a vagányság és a mindenek feletti nőiesség – kortalanul hirdetik a szépséget és az eleganciát- összegezte Tóth Bori.

A TOTHBORI új kollekciójának a darabjai már megvásárolhatóak a márka weboldalán, illetve megtalálhatóak a Párisi Udvarban lévő pop-up üzletben.

 

Képek: TOTHBORI. 

  • Megosztás:
hirdetés