Lassan véget ér az év, ilyenkor pedig mindig előkerülnek a flitteres, csillogó darabok. Ebben az időszakban még azok is rákapnak a ragyogó stíluselemekre, akik a hétköznapokban inkább az egyszerű megjelenést részesítik előnyben. Christian Siriano is ezt a hullámot lovagolta meg, és csodás partiruhákat tervezett, méghozzá a nyolcvanas évek vagányságával megfűszerezve.

hirdetés

Christian Siriano híres a lenyűgöző kreációiról, amelyek általában nagy szoknyákat és jelentős mennyiségű tüllt kapnak. Természetesen ebből a kollekcióból sem maradtak ki a rá jellemző divatjegyek, ám a drámai túlzások mellett a vagány, punkos szettek is megtalálhatóak. A tervező egészen a nyolcvanas évekig utazott vissza az időben, a végeredmény pedig igazán menő és szupernőies lett.

Csillogó partiruhák Christian Siriano repertoárjából

A retróhullám korszakát éljük, hiszen a tervezők sorra porolják le, gondolják újra, majd küldik ismételten kifutóra a régi trendeket. Ennek köszönhetően idén olyan daraboknak örülhettünk, mint a bőrblézer, a haspóló, a puffos ujjú ingek vagy a hatalmas gallérral ellátott blúzok. Christian Siriano is felült a retró vonatra, és csillogó, rejtelmes anyagokból készített kollekciót, amelyben jól megférnek egymás mellett a nyakörvre hajazó láncok és a nőies estélyik.

A kollekció másik különlegessége, hogy nemcsak vékony nők számára tervezett szexi, csinos fazonokat a dizájner. A teltkarcsú modellek ugyanúgy megjelennek a kifutón, és remekül hozzák a retró dívát. A Siriano divatház ezzel bebizonyította, hogy a csillogó anyagból készült darabok nem feltétlenül szélesítik az alakot, csupán a megfelelő szabást kell eltalálni.

 

Kiemelt kép: Dia Dipasupil / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés