Jane Seymour elképesztően jó formában van, ezt ruhaválasztásai is csak erősíteni tudják. A kortalan szépségű színésznő káprázatosan szép darabokat visel a vörös szőnyegen.

hirdetés

Hihetetlen, hogy a színésznő idén töltötte be a hetvenet. Az életkora tényleg csak egy szám, ami nehezen összeegyeztethető fiatalos mentalitásával, energikus, sportos életmódjával, és csinos küllemével. Jane Seymouron egyszerűen nem fognak az évek. Még talán a nyugdíjba vonulását sem tervezgeti, hiszen napjainkban is buzgón tevékenykedik és színészkedik az elbűvölő sztár.

Jane Seymour a csillogó ruhaköltemények szerelmese

Jane Seymour nem csak fantasztikus génjeinek köszönheti csodás alakját, sokat sportol, jógázik, hogy fitten tartsa magát. Unokái kedvéért szeretné minél tovább megőrizni jó állóképességét, hiszen nagyon szeret velük úszni, szaladgálni. Ám kortalan megjelenéséhez  természetes és bájos kisugárzása, valamint kifinomult ízlése is hozzájárul. Stílusos ruhaválasztásai ugyanis mindig szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak a vörös szőnyegen.

 

Jane Seymour rajongásig szereti az ezüstösen csillogó dresszeket. Testhezálló fazonban éppúgy bátran megmutathatja formás idomait, hiszen még a fényes részletek sem szélesítik karcsú alakját.  Bár gyakran merészebb kreációkra mond igent, melyek hangsúlyos dekoltázzsal és passzos szabással rendelkeznek, választásai mindig ízlésesen letisztultak és elegánsak, így sohasem túl kihívó az öltözéke.

 

Akár egy sellő, úgy fest ebben a tengerzöld ruhában, persze, a legjobb értelemben. Kecses, sikkes, és szinte tündököl a vakuk fényében. Bár a csillogó flitteres és metálfényű ruhák önmagukban is úgy ragyognak, akár az ékszerek, Jane Seymour jó érzékkel adagolja melléjük a ruha árnyalatában sziporkázó nyakékeket, fülbevalókat és karkötőket.

 

Kiemelt kép: Rich Fury/Getty Images.

Cikkfotók: Rich Fury, Gregg DeGuire, Stephane Cardinale – Corbis, Rodin Eckenroth, Jemal Countess, Rodin Eckenroth, John Sciulli/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés