A hosszú lábú svéd fitneszmodell nem mindennapi testi adottságokkal rendelkezik. 108 centis lábait ugyan a genetikai lottón nyerte, ám tónusos, szépen kidolgozott alakjához az életmódja, edzésprogramja is hozzájárul.

hirdetés

Akár alacsony, akár magas, a legtöbb nő nincs kibékülve a testhosszával. Ám gyakran nem is a magasság, hanem az alsó- és felsőtest arányai határozzák meg, hogy kinek rövidebb, kinek hosszabb a lába, ami optikailag sokat csalhat a termetet illetően. A svéd fitneszmodell különleges alakját eleve meghatározza az a tény, hogy a törzséhez képest elképesztően hosszú lábakkal rendelkezik, melyek hatására valóban feltűnő jelenség.

Ám emellett a sportos, izomról-izomra megmunkált alkata is figyelemre méltó. Karcsú, feszes derekával és hosszú combjaival vonzza a tekinteteket, így csakhamar népszerűvé vált az Instagramon. Bár használ filtereket és szépítő appokat, a testarányain semmit sem változtat a képeken.

A hosszú lábú fitneszmodell nem szeretne senkit elbizonytalanítani a megjelenését illetően. A magasság, valamint a lábak hossza olyasmi, amin nem változtathatunk, de felesleges is lenne, hiszen a szépség és a nőiesség sem kilókban, sem centikben nem mérhető. Nincsenek megszabott paraméterei, és a külcsín mellett természetesen a kisugárzás is számít.

Ugyanakkor, mivel a testedzés a szenvedélye, fotóival arra szeretne rámutatni, hogy tudatos életmóddal, kitartással és belefektetett munkával az alakunk szépen formálható – nyilván egyéni határokon belül.

Ia Östergren nem csak égig érő lábainak köszönheti hírnevét, hiszen számtalan nőt motivál a fitnesz világában.

A hosszú lábú fitneszmodell alkatát sokan irigylik: Ia sokáig szégyellte a testét

Ia az egyik legnépszerűbb fitneszmodell Svédországban, ám különleges adottságainak köszönhetően szinte az egész világon ismerik a nevét. Nem most kezdte a karrierjét, bár alig néz ki harmincnak, a valóságban már közelebb jár a negyvenhez. A híresség 108 centiméter hosszú lábakkal rendelkezik, ami önmagában még nem lenne annyira különleges, de a magassága mindössze 178 centi, így még karcsúbbnak tűnik a sziluettje.

Ia Östergren gyerekkorában kifejezetten hátrányként élte meg, hogy feltűnően hosszúak a lábai. Az iskolában gyakran csúfolták a testalkata miatt, ami kihatással volt az önbizalmára, majd később a nőiességére. Folyton megjegyzéseket tettek a kinézetére, különféle gúnyneveket aggattak rá, erről pár évvel ezelőtt a közösségi médiában vallott.

Nagyon nehezen tudott ezen az időszakon túllendülni, a gúnyolódások megtörték, sokáig nem szerette a testét. A szemlélete 2013-ban változott meg, amikor elkezdett többet foglalkozni a sporttal. A rendszeres testmozgásnak köszönhetően másképp tekintett önmagára, elkezdte megszeretni az adottságait.

Ia manapság már roppant sikeres fitneszmodellnek számít. Az adottságainak köszönhetően kitűnik a tömegből, így előnyt tudott kovácsolni a gyerekkori sérelmeiből. Elképesztő formában van, ami nem csoda, hiszen rengeteget edz.

A mozgásnak hála ma már megbarátkozott a testével, rájött, hogy bizonyos szintig kedvére tudja formálni az idomait. Egykor vékonyka lábai ma már különösen tónusosak. Láthatóan nagy figyelmet szentel az erősítő gyakorlatoknak.

A rendszeres, testmozgásnak köszönhetően még karcsúbbnak, tónusosabbnak tűnik a sziluettje, és kész rajongótáborral rendelkezik.

Már nem kap rosszalló megjegyzéseket, vagy bántásokat. A régebbi sérelmeken pedig csak nevet. A történetével megpróbál másokat inspirálni, bíztatni. Fontosnak tartja, hogy senki se hallgasson a gúnyolódásokra, és ne a gonosz megjegyzések alapján ítélje meg a testét.

Ia határozott nő, aki az ultrarövid frizurát is magabiztosan tudja viselni. A meglehetősen mini fazon egy fikarcnyit sem vesz el a nőiességéből.

Hosszú lábait ma már nem takargatja, változatos fotókon mutatja meg tónusos testrészeit.

A gyönyörű fitneszmodell remekül kihasználja az adottságait, hiszen megpróbálja minél több emberhez eljuttatni az üzentét. Fontos, hogy felhívja a figyelmet az iskolai verbális bántalmazásra, ami sokakat érint. Személyes történetével sokakat inspirál, és talán a jövőben egyre kevesebb fiatal részesül bántalmazásban, és érzi ettől rosszul magát.

 

Kiemelt kép: Ia Östergren / Instagram. 

  • Megosztás:
hirdetés