Ma már egyre több fiatal teljesedik ki az internet és elsősorban az Instagram segítségével, ahol egyre másra találni az influencereket ilyen-olyan témában. Így, ha valakit a fitnesz és a testszépítés érdekel, előbb-utóbb biztos, hogy belebotlik Jen Selter profiljába, ahol bőven találni motiválóbbnál motiválóbb képeket az edzéshez.

hirdetés

Jen Selter hátsója milliókat ér

Az amerikai lányt elsősorban formás hátsója tette híressé, amit a mai napig szeret a képein előtérbe helyezni. Az idomai annyira tökéletesnek tűnnek, hogy sokan meg is vádolták plasztikával. Jen szerint viszont gömbölyded hátsója kizárólag a kemény edzés eredménye. Azt mondja, ezt bárki elérheti, hiszen néhány éve még neki is átlagos teste és hátsója volt.

A lány egy fitneszteremben dolgozott recepciósként, ahol nagyon inspirálóan hatottak rá azok az emberek, akik oda jártak. Úgy döntött ő is edzésbe kezd, nyitott egy Instagram-fiókot, ahol folyamatosan posztolta a fejlődést. Ma már több mint 12 millióan nézegethetik milyen csodás testet kreált magának 2012 óta. A célja nem más, mint motiválni az embereket a rendszeres testmozgásra, ami elsősorban elhatározás kérdése. Ha tudod, mit akarsz elérni semmi nem állíthat meg. Ez Jen filozófiája.

Az Instán kívül van blogja és YouTube csatornája is, amiket életmódról, edzésről és motiváló gondolatokról szóló tartalmakkal tölt meg. Az biztos, hogy minden porcikája irigylésre méltó, és rögtön kedvet kap az ember ahhoz, hogy tegyen valamit azért, hogy ilyen alakja legyen.

Kiemelt kép: Getty Images/Victor Chavez.

  • Megosztás: